Некој да сподели мислење за TCL брендот? Причекувам да го понудат TCL 10SE во А1 пошто 10L мие поскап. Бев загреан за Huawei Y6p ама потребни ми се Гугл сервисите и реков out. Redmi 9 исто гледав ама пошто користам Redmi 5 две години некако ми стана досадно да одам пак на Шаоми. Самсунг немаат нискобуџетен до 150евра во понуда незнам дали ќе понудат после НГ. Инаку сум фан и преферирам кинески телефони, затоа доколку некој ако знае повеќе нешто за TCL нека ми каже, гледав Шпанскиот свет го користат многу.
Што мислите за оваа марка телефони blackview? Ми треба телефон до 100 евра макс, за обични работи. Ѕвонење, месинџер, вибер. Нема потреба од некои wow преформанси. Совет некој?
Јас имам А7 2018 и немам таков проблем, впрочем телефонов е потполно ок, не кочи, а утре правам точно две години како го имам. Е сега, прв пат го апдејтирав софтверот во август годинава, и тоа не сакајќи. Од тогаш почна само еднаш дневно да се исклучува без причина, како да се рестартира. Иначе сум многу задоволен. Имаш ли исчистено кеш податоци?
Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi 10T Lite или Samsung Galaxy A51? Или Xiaomi Mi Note 10 Lite? За мајка ми е, најбитно и било да има солидна камера и да е голем
ми 10т лајт, е најбрз од овие, има 120хз дисплеј, ми ноте 10 лајт амолед 60хз, за бои контраст е подобар амоледот, овој со 120хз е подобар за игри. батеријата ке држи поише кај ми ноте 10 лајт, амоледот е поефикасен. ми 10т лајт има стерео звучки. нема да згрешиш кој и да го земеш од тие 2, зависи што ти е побитно пошие. Самсунг а51 нема што да бара мегу овие мобилни.
Овој. Најдобра камера има, екран, и голем е. Овој има подобар процесор, ама послаба камера и екран. Другите два се во се послаби од првите.
Здраво на сите, пред некој ден од А1 со договор зедов Samsung A21s. Мн сум задоволна од телефонот, но приметив дека при повици телефонот сам се рестартира, значи кога ќе ми ѕвони некој штом се јавам тој се рестартира, а кај тој што ме бара покажува дека повикот трае, исто и додека зборам се рестартира, ова не се случува секогаш, но е често и тоа ми пречи. Би замолила доколку некој има вакво или слично искуство да ми помогне.
Здраво дечки. Морам да земам телефон што поскоро пошто стариов ми цркна. Се мислам помеѓу XIAOMI MI NOTE 10 LITE и SAMSUNG GALAXY A71 Некој што го има Xiaomi овој или друг модел да сподели искуство ?