да, навистина е телефон со добар квалитет , брзина, практичност, ако не си голем фан на смарт телефоните, овај е одличен за разговори, музика, интернет
Huawei Harley U8180 Бившиов ми се шлогира, тоа флет кабелчето.. А овој го купив на 23ти јуни. Ама уште не научив како се вика, т.е чита. Само не е баш позадинава ваква. Задоволна сум, pretty much. Само камерата не му е нај, нај, ама има за кропнување слики. Дури и еднаш ми падна на пархет, ама издржа, да не го урочам. Поготово многу ми се свиѓа што има андроид, па изнасимнав апликации, со вифито. God bless my komshinja who have slobodna mrezha. Има супер опции, само што нема слушалки, ама си се снајдов јас, и од сони ериксон пасуваат.
Не знам дали прашањето е за тука ама јас ќе си прашам. Спојлер Од телефонот префрлам слика во ком. преку Блутут ама не сака да се праќа. 10 пати пробав пак несака. А инаку до пред некое време ком. ми беше на инсталација па да не има врска со тоа нешто?
Провери дали ти приклучен ON блутутот на компјутерот,ако и така не може стави го во device мобилниот за почесна конекција.
Ај пробај од поново. Оди на тоа кратенката што е долу во ќошот. Десен клик и receive a file. И пробај да пратиш од мобилен. Доколку пак нејќе. Оди пак десен клик, и open settings и штиклирај ги сите.
Теди, дали со блутут усб-то доби и едно цд за пред да го користиш усб-то да инсталираш блутут на компјутерот? Ако компјутерот претходно ти бил на инсталација може ти избришале нешто. Инаку јас кога си зедов такво усб, ми дадоа едно ептен мало цд. Еве како на сликата. Нешто слично Спојлер
Да имам. Вчера ми го донесоја ком. од инстралација и ми го инсталираа блутут. Незнзаму шо е пробемот.
^ ај пробај вака. Ставиго усб-то и оди во контрол панел >Hardver and sound>Devices and printers Во Devices треба да ти се појави едно како блутут усб- еве како на сликата. Ако го нема, пробај повторно да го инсталираш од Цд-то.
имам вакво кутивце и сум презадоволна врши работа за се ми го донесоа од италија дека во мк го немаше
Еве го мојот, само со четири гига мемориска. Не е нешто посебно, нема некоја јака камера блицови ово оно, ама си го сакам.
Луѓе дали телефон со картичка од Т-мобиле, може да се декодира телефонот и да се користи телефонот со картица на вип? И што е тоа gevey картица?
Rubiii Можеш ,ќе го однесеш во некоја мобилара да ти го декодираат.Мене ме чинеше 400 ден . gevey картица- работи на секоја мрежа , за декодирање на iPhone