Mobelix, Mobikom Bitola, IButik i site ostanati mobilari. Posigurni ti se: Anhoch, Neptun, Setec, po ovoj redosled. MiStore - se oficijalna prodavnica za Xiaomi, a Istyle za Iphone.
Huawei има забрана за користење на Google Services поради одлуката на САД да се воведат санкции против неколку кинески компании. Единствен начин да инсталираш социјални мрежи и апликации е од самите сајтови од апликациите и преку Apk.
Дали сте задоволни од телефоните од Мобеликс? Досега имам користено телефони земени од Телеком. Имам слушнато дека различен бил квалитетот.
Дали некој има купено телефон од https://arimob.com/ цените се доста поефтини од кај нас па се мислам дали се оргинал или само кинеска копија
Ќе може ли некој што има Xiaomi Redmi Note 9 Pro да ми каже дали му е убава камерата? Исто се двоумам меѓу него, Xiaomi Mi 10T Lite и Xiaomi Mi Note 10 Lite, па ако знае некој кој е надобар од овие три нека пише. Битно ми е да има убава камера и добра батерија.
poco x3 nfc, 120 херци дисплеј или ми ноте 10 лајт, 60 херци амолед камерите се тука негде, поко има подобра предна и ултра широка, ми ноте 10 лите има ласер фокус на задна 2те се ист сензор сони подобар од тој на ноте 9 про
Mi Note 10 lite има најдобра камера од овие и одлична батерија. Највеќе ти одговара на тоа што го бараш. Како втора опција нека ти е Mi10T lite.
Пред месец дена ми беше позајмен полнач бидејќи мојот скроз откажа (Sony полнач а јас имам Samsung телефон). Батеријата и онака ми беше ослабната од порано, а сега и кога го оставам телефонот да се полни преку ноќ, највеќе стигнува до 30% а се полни сигурно едно 7саати. Што чаре да барам?
Пробај уште некој полнач ако имаш дома, да не е до полначот што ја полниш. Ако не е до него, менувај батерија, ако е, купи си нов полнач. Нели ти скоро купи телефон? Знам прашуваше овде за совети...
Од Андроид сакам да се префрлам на iOS, па би сакала некое мислење за iPhone SE2. Камера, батерија, меморија..
Фала многу Бубаче, мене ми падна чудно дека цената е доста пониска од другите модели на Apple..а ептен сум загреана периодов за ајфон.
Пониска е затоа што го има стариот дизајн, многу лош екран и ептен слаба батерија. Исто така и камерата има некој среден квалитет. Мислам дека нема телефон со послаба батерија од SE2020. Бубаче мисли за нејзиниот, ама она има 11 pro. Небо и земја се тие телефони. Според мене, не е добро да се оди на овој модел. Подобро ти е да земеш на старо XS, или 11 евентуално за малку повеќе пари. Од XS, SE има само побрз чипсет, ама се друго му е значително полошо.
Не Били мислев дека е ист само различен дизајн и перфоманси, затоа и одговорив. Сепак фала ти што беше прецизен.