Здраво. Сакам да си купам ајфон 11 од mobelix, па ме интересира дали имате некакво искуство со таа мобилара. Инаку сакам да го нарачам online да ми го донесат до дома. Никогаш не сум користела Iphone и никогаш не сум купувала од овие мобилари освен Телеком.
Сега скоро го зема или? Видов скоро на инстаграм ставиле iphone 11 нови неотпаковани па сакав од тие да нарачам
Дечки, препорака за добра мобилара во Скопје за поправка на задното стакло на Samsung S7, ама каде што би го направиле истиот ден не ми се остава на подолго..?
Имаше еден нарачано Самсунг со испорака до дома и му пратиле во фолија се комплет, ама различна кутија. Капак од еден модел, а друг од друг модел и различен имеи. Кога веќе се дава многу пари подобро лично да се провери и тоа со некој што се разбира.
https://phones.mk/ Овде може да ги најдеш сите нови телефони кои се продаваат во МК. Ако мислеше на страна надвор од мк, што прави шипинг овде: aliexpress, amazon, ebay, banggood, gearbest... Моментално aliexpress ти се најдобра опција.
Здраво феминки, можеби прашањето не е за овде но сепак... Како може да дознаам телефонски број (мобилен) знам само име и адреса го нема на 1188? Постои некој начин?