мобилниот едноставно ми служи како аларм за на школо и за со другарките да се слушаме едноставно не ми е толку важен предмет за користење
Неможам без мобилен телефон. Каде и да одам, го носам со мене. Еве го мојот, не е којзнае што ама ко за моја возраст добар е, ме служи Инаку реално бојата е како на втората слика, незнам зошто на првата изгледа како темно виолетово. од напред од назад
Девојки колку ви трае батеријата на вашите smart телефони? Пред некој ден прв пат си купив таков Алкател телефон и батеријава ми држи едвај 2 дена... Е сега бидејќи ми е интересен нон-стоп го чачкам, интернет, музика, камера... али пак ми се чини дека батеријава многу кратко ми трае! Се мислам нешто да не е во ред со неа или пак нормално е да се троши побрзо за разлика од старите телефони.
24 часа?! Не! Толку ли треба првиот пат? Го полнев неколку саати, кога ќе се наполни сам веќе нетрепка и покажува дека е наполнет.
Некој ако има ваков телефон да ми каже дали е добар како што. Планирам да го купам Samsung S5220 STAR 3 Edit: И дали има блиц телефонов. Барав по нет неможам да најдам.
Ај ве молам кој има самсунг 335 чет да ми каже зашто кога ќе симнам фб апликација неможам да ја користам?Односно при секое отварање на апликацијата ми го рестартира телефонот?
Многу зборувам на мобилен и секаде го носам со мене ама никако немам среќа со телефоните од 1год повеќе нема користење обавезно или ќе го сктшам или незнам што ќе му направам па по таа логика не сакам д адавам пари за некој скап телефон бидејќи ќе биде залудно моментално имам sony ericsson s312 единствениот телефон кој го користам еве веќе 3та година
неможам без мобилниот телефон, секаде го носам, секогаш е со мене. Порано преферирав Нокиа и сметав дека се најдобра марка, но сега имам нов телефон LG на touch и многу сум задоволна