Дали Iphone SE 2020 е водоотпорен? И нешто повеќе за него некој што го користи? Го земав од телеком, го користам веќе една недела.
Во се е подобар А12. Процесирачка моќ, камера, екран, дизајн, батерија, и е нов. Ј6 е 3 години стар модел. Иначе ентри левел телефон е. За по не захтевен корисник ќе е супер. @Lima24 , 2020 iPhone SE has an IP67 Rating, Can Withstand 1-meter of Water for 30 Minutes.
Не сум сигурен, ама мислам дека треба да ја отвориш апликацијата, после во Calendars и мислам дека ќе ти стои нешто поврзано со ова во subscribed, треба да го тргнеш/исклучиш од таму.
Телефонов ми бил наместен да не може никој да ми ѕвони односно директно ги пренасочува кон говорна пошта. Никако не можам да се снајдам каде да го исправам тоа? Значи кога ѕвони некој мене ми стига порака во истиот момент дека некој ме барал и дали оставил говорна порака или не. И на тој што ме бара вика дека исклучен ми е телефонот.
Здраво на сите, би сакала да Ве замолам доколку сте во можност да ја пополните анкетата во прилог. Се работи за проект на факултет, па секое мислење ќе биде добредојдено и ќе го ценам многу. Благодарам однапред на сите П.С. Поточно анкетата е за заинтересираност за апликација за продажба на храна со поминат рок од маркетите, која е на 50%-70% намалена цена и е безбедна за користење. https://docs.google.com/forms/d/e/1...6Kng2SB8MFBw5vyXEXRsN7FJ0EDsOHMJqILCrXTCDrQ0s
Здраво, да прашам случајно некој да не го има телефонов од А1 - A1 Alpha 20+ Ако го има некој, импресии, како е задоволен, дали вреди за парите? Поздрав
Здраво. Продавам 3 телефони. Samsung a40 - 6.500ден Huawei P Smart 2019 - 6. 500ден Honor 9x- 8.000 ден Сите во одлична состојба.