@Billy Idol фали знаеш кога ќе стигне во мк 13ка бидејќи сакам да земам 11 па за да знам да чекам да падне малку
Зависи тоа кога ќе се пушти во продажба, ама таму втора половина на Октомври ќе го донесат мобиларите кај нас, малку подоцна и кај операторите ќе стигне. Флуктација на цената тогаш, за 1 месец, а вистинскиот попуст како секогаш за Нова година.
еден совет ако се прашувате колку ке падне цената и што помалце да дадете за телефон не е ајфон за вас, ке сакате утре слушалки рачунајте коштаа поскапо од другите а не се подобри, кабелче некое мора да биде апле ке кошта мн поскапо, не дај боже да ви падне да треба поправка некоја ке чекате да искочи 16ка да паднац цените на деловите....
Не мора да значи. Глупо е да дадам 100 евра плус ако нареден месец падне цената и онака имам чувство како да не д**** у здрав мозок со цениве па уште и галантна да бидам дан треба да ги частам
Каде може да поправам телефом, да ми кажете некој сервис, се работи за свиткан телефон, не скршен, впрочем постои ли шанса да се исправи?
Za toj i jas se mislam, velat deka e dobar, ako go ima nekoj neka spodeli mislenje i dali ima playstore ili toa samo na huawei go ukinaa?
Alpha Mobil 075 421 493 Одличен е телефонот. Само имаа проблем со проксимити сензорот, многу на тоа се жалат. Има Плејстор. Само Хуавеи немаат.
Ако си од Скопје, мегамобил кај слаткарницата Палма што е во Аеродром, јас често носев таму телефони на поправка и задоволна сум и не се нешто многу скапи.
Излезе 13ката и мојата интиуција никогаш не ме лаже знаев дека ќе биде добар иако е со три камери, многу ме занима опцијата телефото и видео опција ProRes, Cinematic mode. Бојата сон небесно плав. И овој пат ќе е 256гб од моја страна. Не е прескап почетна цена од 1099 долари. Го гледав стримингот вчера.
13ката про ај ќе кажам подобриле некои работи, може ќе вреди upgrade за тие што сакаат професионална камера, вклучувајќи ме и мене, ама ја 12ката про не си го мењам, барем не за некое време. И она ми се свиѓа напред notch што го смалиле, се надевам понатака и ќе го тргнат целосно. А и новата небесно плава боја е wow и ќе ја заборавев бебешката розова Добро, а 13 обичниот, нели ви изгледаат смешни малце како се распоредени двете камери Ич не ми изгледаат така убаво, како да немале идеја што да направат, па ајде да ги распрчкаме на двете страни така
Не го забележав тоа Јас се ориентирав на про макс и кажа дека има најмоќна батерија до сега. Ќе видиме се чека 24ти Септември да бидат пуштени во продажба. Не слушнав за mag safe ама мислам дека ќе пасува од 12ката, јас ќе треба да купам плус.
Можам да замислам какви слики ќе вади 13 про макс, едвај ќе ги чекам твоите објави Иначе има mag safe, ама и да си купиш usb-c уште подобро, барем мене ми е така подобро и многу брзо се полни.
нема голема разлика во камери од 13про макс и 12 про макс. главната тука негде телефото 12ка подобра ултра вајд кај 13 подобра не се полни брзо, дека е мала батеријата така ти се чини
Iphone 13 треба да е всушност iphone 12S. Update меѓу двата модела е минорен и не носи некои големи новости. Може и така изгледа затоа што телефото камерата, 120 Хрз дисплејот е одамна дел од Андроид. Единствена интересна работа е cinematic shots при видео снимање на камерата за тие што го користат телефонот за таа цел, иако го гледав видеото на Маркез и не е многу задоволен од тоа што го виде. Сепак, ова е голем плус за сите влогери и јутјуб креатори.