Јас имам Нокиа а пред тоа имав Сони Ериксон. Ми се допаѓаат тие марки ама јас сум гоооолем расипник на телефони па сега планирам да си купам некој нов на тач. Ај ве молам предложете некој подобар
Брат ми има Sony Ericsson Live With Walkman и телефонот е прилично добар. Има Android, многу внатрешна меморија и добар тач, за разлика од останатите телефони на Ericsson. Од вчера почна кога е заклучен да се запали екранот на неколку секунди и пак да се исклучи. Има ли некој што го користи телефонов да ми каже дали се средува ова некако во Settings зошто ќе ја испразни цела батерија ако продолжи вака.
Јас го имав телефонов, има одлична камера, блиц, мемориска од 4 гига ми примаше, интересен телефон, и закон ми беа игричките. Арно ама ми падна од тераса, ми падна у вода, ми го полија со каВе..и еден ден му дојде преку глава и се откажа..
го имам овој телефон .... сакам да си ставам лозинка на пораките најдов каде е,и ставив лозинка меѓутоа ми вели дека требало да внесам валидна лозинка дали треба некоја лозинка од телефонот?....hellppppppp
^ Фала ти на одговорот, и јас имам моментално LG и сум многу задоволна бидејки јас освен за Ало Ало не го користам за ништо друго. Слики не сликам, фејсбук немам за вајрлес да ми треба, ама ете имам шанса за малку пари да го земам и затоа прашав.
Првиот црвениот Нокиа, го имам пробано и мн беше убав..но на крај трагично заврши..Везеро ми пропадна, и од тогаш не го видов Мојот прв мобилен телефон кој го имав на 8год., не беше мн убав ама користеше за јавување, а имаше и слаба камера VGA, итој исто трагично заврши..го загубив и дека картичката на претплата беше ја најдовме во еден ѓуптин демек му е продале лажгооО!! Овој малце време го користев и и го дадов на мајками да се послужи зашто мене не ми се свѓаше и уште ни стои дома Битно Работит..не е расипан. До пред 1 месец имав ваков, но е сменив на вип картичката и не ми пасуваше во него и затоа не можам да го користам. имат уште мн. ама ме мрзит да барам слики инаку сега за сега LG тач користам и добар е!
Имам сменето доста телефони. Сега скоро две години сум верен пријател со мојот HTC Desire. Вчера ми стигна и новата заштитна футрола што ја чекав два месеци. Се чувствувам како да имам нов телефон + Премногу сум задоволна, едино може батеријата малце му е маана, ама тоа е што е, се навикнав на тоа. Следно што сакам да си купам е HTC One X. п.с. Го примам и за подарок
Моментално немам телефон. Умре Ај и така не го сакав баш.. Да си дојдам во Скопје и планирам да го земам Htc One X ако не е скап
Јас имам Sony Ericsson XPERIА x8, задоволна сум од тачот ама веќе ми се здосади и сакам нов да си купам Иначе сакам да купам Samsug galaxy 2, една другарка го има и преубав е
Од кога се решавам што да земам и никако да се одлучам. Сега фрлив око на HTC Desire C. Како сте задоволни? Се исплати да се земе од Вип, 5000 доплата со сметче од 500че?
И мене ме интересираше за телефонов, гледам доста ниска цена има, а договорот за овој што го имам моментално гледам истекува, па нема да е лошо да се подновам додека сум при пари. Има ли доволно меморија телефонов за една доообра плејлиста, или ќе ми треба мемориска? Ме интересира и дали има блиц, иако не ми е толку важно - си прашувам онака колку да се најдам на муабет, бидејќи и не ја користам често камерата од телефонот, само во вонредни ситуации.