Dali bi kupile eksponat telefon ???? toa e orginalniot telefon sto bil izlozen po prodavnici po pomala cena od najnov i bez kutija so 6 meseci garancija
Може ли некој да ми објасни зошто кога си менувам мелодија, а не е од самиот телефон, песната не почнува од почеток, туку како highlight? ЗА S20 Samsung Galaxy
Јас планирам да земам експонат од мобеликс. Подобро така отколку од човек да го купам.. И онака тој мобилен шо сакам да го купам го нема на ново, постар модел на ајфон.
Дали некој знае зошто има застој во испорака на Iphone 13 pro max? Го чекам две недели и уште не ми се јавиле. Освен тоа само во еден мобилен оператор го има на залиха,на други места воопшто.
od covek e koristen ima razlika eksponat i koristen najeftino se prodavaat koristenite , eksponat e telefon original nov sto stoel na izlog ili na magnet kako vo telekom i go prodavaat posle bez kutija ide so polnjac , telefonot i 6 meseci garancija
Овака треба да е во теорија. Ама во пракса тие се refurbished телефони. Т.е. телефони кои биле на сервис, отворани, поправани, менувано нешто што било расипано. Секако, не се сите такви, има и некои што стоеле на излог, ама тие се ретки. Се зависи како ќе ти се погоди. Мачка во вреќа е. Додека користен телефон од човек, ако е уште под гаранција, имаш на увид дека не е сервисиран и отворан. Плус, лошо кај овие телефони од излог е што имаат доста повеќе работни часа, затоа што секогаш се уклучени во продавници, што значи повеќе циклуси на батеријата, што значи послаба батерија. Отворете 4 очи кога купувате телефон на старо. Секакви измами се прават.
jas imam kupeno telefon eksponat nema edna grebnatinka , baterijata mu e 92 posto zdrava i se raboti perfektno i drugar imase i se mu e top , sekako treba da imas razbiranje od telefoni da kupish vaka da vidis da ne e fake , da ne e andorid so ios skin , dali raboti se da go proverish primer iPhone na Apple sajtot seriskiot broj , dali ima icloud i se sto nabrojav i itn