Па нели лесно се менува батерија ако е истрошена? Мислам околу 2000 денари беше. Не е некој проблем за мобилниот тоа. Мајка ми користи самсунг ј5 од 2015, две батерии му сменав па еве го уште цепа.
Па тоа реков, зависи каков ќе ти се погоди. Одиш на ризик затоа што не знаеш дали е отворан, што е поправано, сменето, сервисирано на тој телефон. Може со години перфектно да те служи. Ама дека под експонати продаваат телефони што стоеле само на излог, не. Па веќе кога купуваш нов телефон, не сакаш да го купиш за да менуваш одма батерија. А, и никогаш не може заменската батерија да е како оригиналната. Мене ми беше поентата дека помал ризик имаш да купиш од приватно лице, него ли експонат. Се останато е како ќе ти се погоди, а тоа никој не може да знае.
Искуство некој со huawei p smart 2021? Некако батеријата како брзо да ми се троши. Го остаив телефонот и за 1 саат 3% имаше намалено а немав нишо работено. Ја оптимизирав батеријата после беше се ок, ама не знам мислам дека и 2 минути да седам дека 1посто отишил.
Мене ми е супер, за 43 минути се полни 100% со тој полначот што следуваше заедно со него, на 3 дена го полнам, иако постојано ми е во раце.. Од каде го зема, ако ти е на старо купен или предходно веќе користен, бидејќи имам пријател кој го има повеќе месеци истиот модел и ми кажа дека кај него веќе почнала батеријата помалку да држи.
Дали некој, доколку користел било кој од следниве телефони може да напише искуство: Huawei P Smart 2021, Huawei P40 lite, Xiaomi Redmi 9T, Honor 9X lite?
Од техномаркет го земав. Иначе вака е ок изгледа вчера околу 12 полнет до сеа со 52% ми е батеријата. Сум кренала паника за нема ништо
Huawei p smart 2021, феноменална камера, особено сликите навечер, можеш да одбереш колку сакаш да ти биде осветлена сликата, јас месечината ја сликав кога имаше полна месечина, сликите беа феноменални, за батеријата пишав погоре, нема плеј стор туку на petal search можеш да симнеш, ама не можеш да ги симнеш сите апликации, пример апликациите на јсп ниту една не функционираат на него, некој апликации кој ми требаат за на факултет, како олеснителна околност што можам да ги користам и ги имав на предходниот телефон, на овој не работат, ако ти е за mesanger, Facebook, Instagram, tiktok, viber, what's app, twitter, за тие нема проблем и други многу популарни апликации, цената му е ниска, го видов дека го има и за 10к сега, значи за тие пари е супер телефон.
Ако не ти пречи што нема андроид, го препорачувам Huawei P40 Lite. Мене ми е ептен погоден, скоро година го имам. Батеријата по три дена издржува без полнење, иако доста често го користам во текот на денот, основни апликации, плус слушање музика.
planiram da se pocastam so nov mobilen ama neznam kakov da kupam daj predlozete nekoj sto ima dobri kameri no da ne se 48 mp a ostanatite nisto 8,8,2 mp kolku za ukras staveni pr da se nesto 48, 20, 12 mp nesto takvo i uste nesto na wide kamerata da ima blic
ne sakam iphone,gi gledav 13 ,ne davam tolku pari a kamerite site se samo 12mp taka da ne vredat i plus andoid sakam ne ios
Здраво, како можам да извадам слики видеа од Samsung A40 во компјутер (без мемориска картица) Ви благодарам
Со кабле. Каблето од полначот ќе го поврзиш со компјутерот и телефонот потоа ќе отвориш на компјутер во датата на телефонот и ќе бараш фолдерот со images. Таму треба да ти се појават. Кај мене функционира така.