Dali go ima kupeno nekoj/nekoja noviot iphone 13 i ako da neka spodeli kakov e i dali vredi za tie pari?
Мене ме занима од сите општо кој највеќе го препорачувате. Глеам 13ка е рејтнат како најдобар ама прескап ми е. Ми реко ако веќе глеам 11ка да сум земела про макс боље е.Е сеа па се мислам меѓу 11 промакс и 12 мини пошо се со цените тука негде Глеам батеријата е боље кај 11 про макс, и подобра е 3969mAh, камери има повеќе про максот и тоа е тоа Само не сфаќам 11про макс е искочен 2019та Минито 2020, а промаксов има боље батерија Кој факинг аптдејт на телефони го прават ако не ги подобруваат спецификациите А цениве им се крш.Телеком убедливо најскапи
Епа не може во толку малечко телефонче да спакуваат поголема батерија, ќе треба подебело да биде, а Епл сака да го остави дизајнот онака како што е. Наследник на 11 про макс е... 12 про макс. Со 12 Мини се скроз различни телефони, наменети за различни корисници. Про Макс е највисоката класа на телефон во годината, додека Мини е пониска класа и од обичниот Ајфон и е направен поради компактниот дизајн. Кој е подобар по перформанси? 11 Про Макс, освен можеби 12 Мини ќе е подобар во процесирањето поради новиот чип.
Епа мене за ало-чао, социјални мрежи и сликање ми е (не професионално) шо би ми препорачал од Епл тогаш?
11 Pro и 11 Pro Max имаат единствена разлика во батеријата, друго се скоро идентични. 11 Pro и 11ка обичната не можат да се пофалат со добри батерии. Овој проблем дури со 13 ген го средија Епл, освен кај Минито. 11 Pro/Pro Max - подобра камера, подобар екран, подобра батерија, поголем. 12 Mini - покомпактен, понов, подобар процесор. Евентуално ако одиш на Iphone 13, ќе биде подобар од сите овие претходни во се.
Здраво, има ли некој земено телефон на рати од нептун или сетек? Дали е потребно да се приложи некои документи?
Здраво дечки, имам iPhone X, а сега Samsung A52. iPhone X го користам уште од 2020 август ама нешто почна да прави проблеми со звукот и видеата кочеа, накрајта го носев во март 2021 на поправка башка скапо платив нели скап телефон скапа и штетата и после 2-3 месеци повторно се расипа, т.е повторно немаше звук, а притоа нигде не ми беше пагал и скорз го чував. Накрај излезе дека имало проблем со матичната плоча, половен беше телефонот btw и сега ме интересира дали може проблемот со матичната плоча да се среди или да си цепам со Самсунгот А52. И уште едно прашање не ми е јасно како некои фаци коишто не се нешто парично моќни шетааат со најновите ајфони како шо се 13, 12 итн...
Poco е подобар, ама ниту двата не се баш баш добри. Има подобри во тој ценовен ранг, посебно Редми Ноте 9/10. Има ли некои други кои ти се во опција?
Каде у Ск би ми го откупиле Х-от и би можела да доплатам за 12ка про макс? Во Мобеликс праша другарка и рекле дека не откупуваат више.
sakam da si kupam nov mobilen no neznam kakov sega huawei p30 lite imam ,huawei ne sakam , kamerite ic ne se dobri znaci huawei nikogas poveke xiaomi ne sakam,drugarki imaat i kaj dvete kocai,kameri katastrofa,ne sakam samsung se mislev nesto ama pa sekoj vtor ima ne sum bas sigurna motorola g60 mi se dopagase pa nekoj pisa motorola cesto se rasipuvale i sega ? daj predlozete nekoj ama da e dobar, so ubavi kameri, google play, 6 /128
Oppo/Vivo се уште ги нема кај нас или грешам?. Од А1 ми рекоја дека само Vivo ќе пристигни во средината на 2022.