Дали знаеш дека сфати се пишува со Ф а не со В? Кога веќе сме кај IQ твојот е нула. Она праша зошто го нема, а не колку е стар. Истурија омразата на друго место, ко алва се продаваат за твој жал. Бог да чува,каков човек си ќе се потепаш па уште и навредуваш.
Од каде можам да купам оригинален полнач за samsung телефон? Се работи за еден од поновите модели, а знам дека тие од мобиларите не се баш добри.
Никако. Редми 9 е подобар од овој. Од OnePlus единствено Норд 1/2 како најевтини добри телефони. Ама тие се по 400 еур. Овие N10 и N100 не вредат.
Редми 9 е супер, си лета еве 4-5 месеци а има најава за MIUI 13 update. Онака прашав за N100, во Нептун има солидна цена ама на gsm a излезе послаб освен меморија и поубав дизајн има. Ќе го терам Редмиво
Единствено апгрејт може да направиш од твојот со Редми 9Т или евентуално со П40 лите ако не ти смета што нема гугл сервиси. Се наоѓаат овакви на огласите за некои си 7000 ден, нови, неотпаковани.
Мислење за Xiomi Redmi Note 10 Pro? Дали камерата е добра? по што гледам преднава е 16 мега пиксели...
предна 16 мега пиксели?? А кој е подобар тој или самсунгот 52? мене ми треба добра камера и да не ми кочи, да е брз за xiaomi pro 10 кажуваш?
Se prodava nov telefon Samsung Galaxy A03s so garancija malce koristen nov ocuvan so garancija zainteresirani povekje informacii vo inbox Cena 8 500 den.