1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.690
    Допаѓања:
    8.638
    Општи прашања

Можеш, има кај рамстор сервис,Алфа мобил и баш јас кога бев имаше мн што доаѓаа со ајфони, ептен брзо оди а и услугата е супер.
    Сервисот се наога на самата автобуска на 57, 50, 3, кај таа банката пред рамстор што е. Ако имаш некој од медицина или медицински сигурно знае за кој сервис ти зборам
    еве ти линк http://forum.gsm.mk/threads/%D0%90%D0%B ... 1%82.5285/ ти пишува и работно време а имаш и тел и маил па ако сакаш можеш да прашаш за цена :)

На belieber му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    EВе го мпјот моментално инаку задоволна од него...

Прикачени фајлови:

• download.jpg
      download.jpg
      Големина на фајлот:
      6,5 KB
      Прегледи:
      765
    На fashionista98 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Општи прашања

:)
    Ke mozes da go dekodiras bilo kakov i da zemes,vo bilo koja privatna mobilara,zavisi od koj del na Sk si,na primer kaj Palma vo Aerodrom imas mobilara za 600den dekodiraat. Pozdrav i izvini na latinicata

На belieber му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Општи прашања

можеш само многу пари е, околку 100 евра.
    Ќе пробаш со X-sim тие се околку 1000-2000 денари работи на нив, те би требало да работи, мене исто од Шведска ми донесоа имаше проблем многу со мрежата и никако неќеше да фати мрежа, а другиот на бртучет ми беше па топ. Бробај, знам дека разликата во цена не е мала ајфонот таму е многу поефитин.

5. one87

one87 Активен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    3
    Ако може ваша помош за избор на нов телефон :$
    Изборот ми е помеѓу овие :
    Htc One V - nov 10 000
    Sony Xperia U- nov 10 000
    Samsung Galaxy S - poloven 11 000
    Samsung Galaxy Ace 2- nov 13 000
    LG optimus L7- nov 13 000

Последните два ми се малце над планираниот буџет, до кај 10 000 планирав , ама сепак ги имам и нив на памет . Во главно сакам телефон со убав дисплеј и да е брз .Ако може ваше мислење од искуство која што имала да ми каже предности и маани....

6. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.519
    Допаѓања:
    288.682
    Јас сабајлинава го добив мојот Samsung Galaxy S III

Бел e, плус му зедов и бела flip cover

Раскинувам со ај фон :devil:
    Како детенце ќе си го чувам и пазам новиов тел сега :rofl:

7. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Пак ми се расипа тачот. :@ Ако не се лажам ова е трет пат како откажува.
    Е овојпат не ми се даваат пари за поправка, па ако треба без телефон ќе одам.
    Се мислам да го продадам, не знам колку ќе ми дадат бидејќи ќе треба и да се поправа, ама колку ми дадат толку.
    Да нема некој продавано во скоро време Самсунг С5230, каде, која цена?
    И да ми препорачате место каде откупуваат/заменуваат мобилни по поволни цени? На Битпазар како идат тие работи? Немам продавано телефон до сега, сите претходни ги чувам.

8. marina22mk

marina22mk Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    51
    Нема потреба 24 часа. Првите три пати 10-12 часа е доволно ;)

На yeah му/ѝ се допаѓа ова.
  9. yeah

yeah Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    64
    ја имав порано кинески ај фоун значи повеќе пари потрошив за поравки отколку за телефон, а сега си имам вистински ај фоун и баш е срцкаст

10. yeah

yeah Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    64
    Братучетка ми беше еден продала на бит пазар слободно го продај ако не ти работи кажи празна е батеријата ако ти е доста убав размени го со некој подобар хихи не кажувај дека тачот е расипан :lol:

11. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    А, ако извадат од некаде батерија па да ме фатат на лага? Ќе јадам ќотек.. :D
    Туку, која цена го шитнала знаеш?

12. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.470
    Дефинитивно неможам животот да си го замислам без мобилен телефон. Навиката сум многу на него и не се делам од него. Сакам iphone 4 многу многу, чекам да ми стигне го порачав

13. fashionista98

fashionista98 Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0

iphone??? значи исти е како и другите телефони што се андроит а е многу поскап јас имам ipone4s и сум едноставно заразена од него секоја секунда ми е во раци :|

14. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Уште малку ќе треба да го продолжуваме договор со ВИП, добро не е уште малку, уште неколку месеци е, ама јас сакам од предвреме да си испланирам.
    Вака ме интересира, како да знам кој телефон е подобар од другиот? По што се открива тоа(ТАПА СУМ ЗА ТЕЛЕФОНИ ПРИЗНАВАМ) затоа и прашувам. Дали по меморија, дали има блутот, андроид, интернет или по некои други работи?
    Ај кој е експерт за телефони да се јави.
    И уште нешто, кој телефон ми го препорачувате? Може и да е на тач, ама и немора, битно да е квалитетен и да брка работа.
    Имам СониЕриксон ЈЕНДО, кога барав икспериа во Охрид ми рекоа дека нема и дека овој бил негова копија, можда е копија на изглед, ама внатре не е воопшто ист.
    Прашањата
    -Како да се споредуваат телефоните по квалитет? По кои карактеристики?
    -Кој квалитетен телефон кој нема да ме изневери ми го препорачувате со добри карактеристики?

А јас додека купам ќе направам милиони комбинации и ќе се премислам едно петшестотинаилјадатриилјади пати.

15. BlueHeart

BlueHeart Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    469
    За да знаеш кој е добар телефон треба да ги разгледаш техничките информации на тој телефон, дали телефонт има BLUETOOTH,GPS,DLNA,GPRS,MMS,Е-MAIL, колку мегапиксели камера има кој му оперативниот систем. А за квалитетен телефон со добри карактеристики кажи до колку денари па ќе ти препорачам некој убав ;) .

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  16. WhiteAngell

WhiteAngell Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2012
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    2.315
    Јас имам исто така Самсунг С5230 скоро 2 години па како нов е и тачот му функционира и се а на страна тоа што лани ми падна во шоља пак ништо не му е :)

17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Па до 8000 денари нека биде. Ама тешко за толку ќе се најде. Некој што вреди да речеме 20 000 и нешто на договор не знам колку ќе биде со доплата.

18. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Samo tac nikako,jas imav za 2god mi se rasipa,jas sum za nokia ama ne tac,a koj nokia treba da vidam,sto izbor ima?

19. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    140
    Во вип, имаш Samsung Galaxy Ace S5830 кој на преплата од 500 денари чини 7500.

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    До сега имав прилично евтини и лоши телефони.
    Претходниот си го купив сама, и иако ги сакам тие дигитрон мобилни, сепак не беше тоа тоа.
    Nokia c3
    Никогаш, ама никогаш нема да го заборавам тој пред него, Motorola u9.
    Тој телефон и сега да го има во продажба одма ќе го заменам за моменталниот. Се уште го чувам, и прекинав да го користам претходната година затоа што тотално откажа. Пред некој месец го ставив да се полни со надеж да се подружиме пак, 1 минута издржа и пак го снема.
    Во принцип од се што сум имала до сега ќе го памтам тоа срцкасто Моторолче и мојот прв телефон. Алкател. Го добив за роденден во 5то или 6то, со камера, екран во боја. Абе лебдев. Ретки се тие моменти на толкава радост.

Сега имам Iphone 4s, црн за жал иако сакав бел. Тоа е кога татко ти го одбира телефонот наместо тебе. Убаво ме изненади. :D