Апликација преку која ќе може да се пушта радио ама да не треба интернет? Мене ми е ова преглупава работа со новиве телефони. Не разбирам што им смета радиото па го тргнале?
Септември-Октомври. Само се надевам нема да биде ко 13ката да се чека со месеци. Се надевам ќе имаа повеќе функции,четири камери или барем поголем зум. Ако има вака добри опции- ќе го земам.
јас глефав на една страна некаде септември некаде октомври пишуваше, иначе мислам дека ќе биде многу подобар 14 и камерите ќе бидат подобри па јас го чекам фа стигни пс ќе видиме што ќе биди
iPhone 11 користам моментално. Задоволна сум. Претходно сум ги имала 4S , 5S, iPhone SE. Ова ми беше частовка и многу убав ми се виде во споредба со постарите модели што ги имав порано. Долго заглавив на SE со години го користев и еве го уште функционира. Следно купување би ми било после неколку години (нормално доколку се е во ред со овој што го имам сега) и повторно iPhone. Но искрено би сакала кога веќе ќе го платам толку пари да биде нешто многу многу подобро од досега. Не само да биде најновиот, туку и да вреди за парите и чекањето.
Дали мислите дека вреди да се земе Samsung A13? Со оглед на тоа што прочитав доста и позитивни и негативни рецензии.
ко што гледам две верии има 4Г и 5Г. тој со 5г има послаб екран, и една камера помалку, ама пак има многу појак процесор. останатото би требало да е исто.
Samsung има појак процесор, подобра предна камера но за нијанса полоша задна камера, исто така батеријата му е појака
iphone 13 pro max е подобар во.скоро се, процесор појак, а батеријата иако помал капацитет повеќе трае. Камерата на самсунгот може да вади нешто подобри слики.
Дали некој знае каков е овој Xiaomi POCO X3 pro 8/256. Ми треба за добра камера, батерија да држи и да не се блокира од скајп, вибер...
за блокирање, кочење веќе никој телефон не кочи. камерата изгледа солидна, а и батерија држи. за тие пари за тие пари поарен е од самсунзите добар сајт за детални тестови https://www.notebookcheck.net/Xiaom...and-features-at-a-bargain-price.541254.0.html
Ужасен софтвер. Лош квалитет. Избегнувај ги во широк круг. Од евтини опции, само Xiaomi (Redmi) и евентуално Realme.