Ова е најевтината опција која би ти ја препорачал. Ако сакаш за пониска цена, подобро разгледај на старо. https://phones.mk/62556/xiaomi_redmi_9at/
Дали имате проблеми со приклучување на ајфон про макс 13 со Apple CarPlay? Гледам многу се жалат на истиот проблем.
Ох, комплицирана е малку постапка ако не си tech-savvy. Треба да ја симнеш како апликација, да ја инсталираш, па да го внесеш бројот и ако некој го внел во базата, ќе ти го покаже со име.
Ооо, се извинувам, тогаш значи дека статијава нема везе с везом. Ќе ти пратам еден линк на ЛП, ова е клон на постоечката ФМ-радио апликација од мојот телефон
Pred edna nedela mi padna tel vo voda megjutoa okej e vo glavno se osven kamerite t.e prednata i zadnata....edvaj nekogas epten retko se otvara zadnata i moze da se slika skros e okejj ama toa kako ke mu kjefne se uklucuva.Sto bi mozelo da e problemot dali treba nova kamera i napred i pozadi?
A33 5G - подобар екран, подобар процесор, 4 години апгрејд на Андроид. 25W брзо полнење. А32 - подобра главна и предна камера, доаѓа со полнач, но само 15W полнење.
Од овие, Samsung Galaxy a52s.Има подобар перформанс, има џек за слушалки и има полнач во кутијата, другиов нема џек и нема полнач(ќе треба посебно да го купиш).
Дали некој има проблем со нотификации на Huawei, конкретно тие од Инстаграм и дали има начин да се поправи?