се што е старо над година не е ново иначе види ги цените на сајт кај нив и одземи 50-100 евра, зависи од состојбата на телефонот
Одличен, земај го. Однос цена и квалитет плус она што го добиваш е супер комбинација. Јас имам Редми Ноте 11, машина e презадоволен.
Нема веќе такво полнење по цела ноќ првиот пат. Литиум - јонските батерии немаат потреба од такво нешто. Напротив, препорачливо е да се полнат од 20-80% Така се прави најмал life cycle, и се заштедува батеријата. 0-100% полнење и празнење и штети повеќе.
Ај помош пак, за недела ипол официјално ќе земам нов мобилен, гледам најмногу користите Samsung, а по препорака ги гледам и Xiomi, па што препорачувате да гледам специфично, најважна ми е камерата од се, да не е многу над 30000ден. Фалаа
Имав Шаоми Редми ноте 11, ужасен телефон. Мени темите за никаде едностсвно не ми се допадна телефонот
Последниве години само Хонор телефони користам, цените им се горе долу како на Шаоми, перформансите на Хуавеи со таа разлика што има гугл плеј стор. Претходно го имав 20 lite, сега го имам Х7. Како за нискобуџетни се предобри.