Пробај ова: Open Gmail Android app Tap on the 3-bar menu at top-left Scroll down, tap on Settings Tap on the specific Gmail account Scroll down to find the Notification section, tap on manage labels Tap on the listed labels to check if both the label notifications and Notify for every message boxes are checked
Многу може да се проблеми, од рестрикции за нотификации, до ставање на батеријата да штеди енергија. Поради ова ми е мака од MiUi... Се нешто не работи како што треба. Гуглај го проблемот и следи ги сите туторијали што ќе ги најдеш. Има премногу опции шѕо може да ги пробаш. Вајда еден ќе упали.
Samsung S22 Ultra или iPhone 13 Pro Max за камера кој е подобар? изгуглав но неможам да се одлучам,искуства ?
Мислење за Blackview мобилните? Гледам во Сетек се на акција по околу 5000 ден. Барам за возрасна жена на која само и треба да не кочи и да држи батеријата. Од апликации само вибер, други нема потреба.
Не е лош како ентри левел телефонче. Има Android Go. Ова е како lite верзија на Андроид, за да работи на телефони со послаб хардвер, а да не кочи. Ако сакаш нешто поевтино, разгледај ги и тие ентри левел Алкатели. И тие се со Android GO, што ги прави доста добри. Ги гледав по огласиве нови, што ги земале со договори од оператори за 3000-4000 денари.
Ultra има зум х100 и многу е голем, гломазен. Друго се е ок, батерија топ. Со нагризаните јаболка не сум бил во врска до сега.
Тешко. Многу се качени цените, па така и за мобилните. Затоа и ги спомнав Алкателите како алтернатива. Во Анхоч е 6000 https://www.anhoch.com/product/599270573/xiaomi-redmi-a1-2gb32gb-black
Да, толку е и во Сетек. Сега гледам во Анхоч, Алкатели 2, 3 има само како постари.. а какви се тие DOOGEE сега ги гледам прв пат (те испозамарав, знам )
Јас имав блеквју абе четири години маста му ја извадив,кочење што е тоа сигурно уште ке го работев да не ми го докршеше син ми. Значи зависи како ке ти се погоди.