Искуства со овие телефони? Мобиком Битола https://m.reklama5.mk/AdDetails/Index?ad=4346379 Цените се драстично помали од другите места. Не ми делува сигурно, но ајде си викам да прашам.
Одлични. Сум имал искуство со нив, и беше супер. Ги набавуваа телефоните од Грција и ги продаваа со грчка гаранција. Сега не знам како е. Пред неколку години беше ова. Воглавно, многу подобра услуга од скопските мобилари. Не знам зошто не вложат во веб страна и не го рашират бизнисот да се повеќе репрезентативни.
Нешто што МНОГУ ми пречи кај овој модел ( Redmi note 10) е локацијата на звучникот. Кога правиш муабет на телефон сите од околу слушаат колку и да намалиш. Не е на предната страна (кон увото) како кај сите останати телефони , туку е на врвот горе свртен баш кон надвор .
Препорачајте ми телефон, кој има пореални бои на фотографија, Samsung, Xiaomi...? Ми треба да е со добра камера. Околу 20.000, нешто +/-
Дали некој откупува стари расипани телефони? Дали би можела да го продадам, се работи за Самсунг Ј5 2016 со расипан дисплеј
Кои ти се другите опции во тој ценовен ранг? Можеби Редми Ноте 10 5G би бил подобар избор за некоја илјадарка плус.
@Redondo Да, подобар е. Амолед екран, подобра камера, итн. Процесорот е ист, но квалитетот на изработка и останатите работи се неспоредливи. @quattro го има, најубаво ќе ти се пофали.
Да другар фала ти на одговорот го ценам твоето мислење и препораката прочачкав по форумот имаш доста помогнато на многу членови со твоето знаење за телефоните
Редми 11 е машинче, до сега само пофални зборови. Убаво дизајниран, брз, меморија тип топ, камерите одлични, процесорот си ја врши работата. MIUI не прави и нема некои багови, добар е. Вчера ми стигна Security patch за ноември, апдејтиран, таман си е. Редовно чистам кеш меморија и непотребни фајлови. Ма кинези су супер, све похвале за Жаомие . Супер е телефонот, топла препорака Си држи цена ама вреди, најдобар избор од конкуренцијата. Јaс го земав лани уште кога го лансираа, по 1 месец кога го понудија кај нас одма го земав, имаше плус акција во нептун и релативно ефтино го земав.
Иди Мобико ама малку зезнати се да ги најдеш ако не си бил,на прв спрат се,ќе прашаш дуќаанџиите. Мислам и видеодата се за самсунг ама со нив неам искуство