Нема многу инфо за нив, ниту ривјус па да се изгради некое мислење. Ги прави индиски WingTech. Овака на хартија имаат солидни перформанси. http://www.wingtech.com/en/wtyw_main/4120
Xiaomi redmi note 11s или Samsung galaxy a13? Xiaomito e поскап 4 илјади ама ако вреди ќе се земе тој.
Redmi Note 11s дефинитивно. И А13 нее лош ама Редми сепак има предност. Јас имам Redmi Note 11 така да што се однесува до телефонот, одличен во секој поглед!
Од Самсунг не би го препорачала а13 за искусен корисник. Xiaomi Redmi Note 11s бидејќи е со Амолед дисплеј(на ваков дисплеј поубаво се гледа) и 3 од камерите му се малку подобри, и има мала резистенција на прав и вода(што овој Самсунг го нема). Види ги разликите на вебсајтот на gsmarena.Имаат и Јутуб канал.Па, ќе си видиш што ти одговара повеќе.
Треба да го обновам договорот со Телеком, месецов завршува а и има простор за нов телефон. Што мислите за Редми Ноте 11?
единствената забелешка за моделите на Xiaomi ми е што звучникот им е од горната бочна страна. Гледаш каде е камерата и нема звучник (како кај iPhone што има). И кога правиш муабет сите ти го слушаат разговорот. Еве тука е од горе на врвот од телефонот
Еве ти мислење од @quattro , ако го немаш прочитано.Членот има кажано неколку пати дека е задоволен. Јас го имам Redmi Note 11 Pro и сум задоволна.Исто, брз е. Вообичаено ги хејтам Шаоми , ама 11-киве се покажуваат вредни за парите. Телефоните од оваа линија се супер.Погоден Амолед, супер се гледа.Камерите одлични. Види рецензии на Јутуб(на gsmarena им е убаво објаснето, исто и на нивниот вебсајт).
Истиот го имам, еве скоро година уште малце за некој месец. Имам пишано неколку пати за телефонов. Одличен е, ако си за земање не се двоуми, од конкуренцијата најдобар е за однос цена, квалитет и добивка.
@nextredstyle @quattro вам не ви пречи тоа што сите ви го слушаат разговорот поради позицијата на звучникот? Или па јас сум старомодна и не употребувам слушалки…
Кај мене го користи член на фамилијата и пречи единствено што проксимити сензорот му е дигитален, а не физички. И знае да не се исклучи при повик или разговарање. Инаку не е повеќе гласен тој горниот звучник од другите звучници. Не сум приметил да се слуша повеќе.
Мене не, па и да е така кога зборувам го намалувам на минимум звукот кога ќе се отвори менито за разговори и буквално другите не слушаат ништо, исто како на другите телефони.