Не знам дали е за тука прашањево, ама не најдов посоодветна тема.. Од која мобилара сте позадоволни, Ледиком или Мобеликс? Прашувам конкретно за купување телефон. Сакам да земам Iphone 14 pro max кој е дупло поевтин во мобилари отколку во Istyle или во А1,Телеком... Е сега прашањето ми е колку се сигурни мобилариве за земање телефон
И тие што се новите им се стварно нови?.. Многу ми е страв да не се зафркнам пошто реално не се малце пари во прашање
Стварно се нови, со интернационална гаранција. Имаме дискутирано и порано овде зошто им се поевтини. Одбиј ДДВ и ќе ја видиш разликата во цена.
Iskustva so Mobico, baterijava na telefonov neso me zaebava pa mi kazaa da go odnesam vo Mobico, nekakvi iskustva?
Јас стварно немам појма што моб да си земам. Дали ајфон 13, дали 13про, 14ка. Па сега ми дојде и Xiaomi 13lite у мисла... Хелп
Решив да се подновам ама на мисла сум. До сега користев андроид (генерално Самсунг), а сега се двоумам меѓу Iphone 14 pro и Samsung S23 Plus (или само S23). Совет?
Не знам како ти дојде на ум и Шаомито помеѓу другиве кога е скроз нешто различно хахах. А од другите наведени најдобро 13 про.
14 Pro е подобар избор од Ѕ23 и Ѕ23+, освен ако не си љубител на Андроид. Тогаш, оди со Ѕ23 Ултра кој, според мене е најдобриот телефон годинава.
Jas koristam iphone 14, sega pred nekolku meseci go zedov i sum prezadovolna. Topla preporaka. Go zedov od A1 na pretplatata.
Samsung mi se najbolji, i poveke mi odgovara android nema sansi da se naviknam na IOs, mene mi se svigja samsung s23 i dizajnot mi odgovara e sega ultra e bolji ali duplo poskap.
Како и сите така и јас се двоумсм помеѓу samsung s23 ili iphone уште не знам кој... Искуства некој со самсунг с23 конкретно? Имам ајфон и не знам дали да менувам
Мислење помегу овие два телефони,само што да напоменам дека моторолата би била поволна исто 8000 денари,мегутоа не е од овде,сакам да кажам не за македонски пазар,имам можност да ја земам од друг човек донесена од странство.