Како да префрлам цел вибер со разговорите од стариот во новиот телефон? Андроид е. Имаше некоја апликација ама не се сеќавам
направи бекап на стариот телефон, даунлоадирај го бекапот на новиот. https://help.viber.com/hc/en-us/art...r-Your-Chat-History-From-One-Phone-to-Another
Zdravo! Dali ima razlika vo kvalotetot na telefonite ako se zemat online (vo mojot slucaj od A1), namesto od v prodavnica? Fala mnogu!
Стар модел е тој веќе. 4 години се поминати од кога излезе и искрено не вреди да се купи освен ако е за ич пари. Нов мислам дека и веќе го нема иако го реиздадоа во 2021 ако не се лажам. Првично излезе 2019. Денес, кога сме на прагот на 2024, камерата, и процесорот, и се останато се средно-жалосни, но најлошо нешто би било батеријата, посебно ако е користен.
Само ако чувствуваш дека перформансите ти се слаби и батеријата е деградирана до ниво да треба да се замени, а не сакаш да ја менуваш.
koj mobilen so najdobra kamera za vadenje na lsiki nov model se razbira bi mi go preporacale ...od iskustvo...kamera ...sliki videa ?
Јас од мое лично искуство телефон со најдобра камера ајфон, моментално користам ајфон 13ка и нема нешто подобро. Сега сето тоа зависи и од буџетот но за најдобра камера чисти видеа/слики би ти го препорачала ајфон
Треба да купам нов телефон, стариов ми е прелош, кочи. Сакам андроид, Самсунг. Мм сака Iphone за него. Ми треба препорака за двата, што сега е подобро на пазаров, јас не следам ништо. @Billy Idol совет? Особено за Самсунг? Минатиот пат не те послушав, имаше акција и купив тел што ми рече ти да не купувам и се зезнав.
Па зависи од буџетот. Ѕ23 серијата се сите одлични. Ултрата, секако најдобар. Од другите Ѕ21 FE е сеуште солиден, но има ужас батерија. А54 и А34 ако буџетот ви е до 300 еур.
Половен? Ако можете нов да најдете до таа цена, тогаш да, половен мислам дека Ѕ21 Ултра е подобра опција за тие пари. Како понов модел. Note 20 Ultra беше врв од телефон кога излезе таа година. Но тоа е модел кој нема да добива повеќе софтверски надградби. И пошто е последниот Ноте држи висока цена. Од дизајнерски и секаков друг аспект беше и остана предобар.
Јас од XS Max преминав на 15 Pro Max од петокот. XS Max го користев 4 години и веќе батеријата ми беше 84%. Брзо се трошеше, а бавно се полнеше. А од 15 Pro Max засега задоволен сум и не се загрева телефонот како што имаше гласини.
Да ти кажам мојов се загрева, ама мама му извадив дека и за работа го користев. Бат исто иде, а и малце бавен ми е, се зебав мала меморија земав… Мах да не е голем? Дал да идам про 15 или плус ??
Најдобар мал смартфон - Asus Zenfone 10 Најдобар фото смартфон - Pixel 8 & 8 pro Најдобар телефон за често користење - iPhone (според мене, 14ка е повеќе од доволно, овие про макс се чиста реклама и поскапи се) Најдобар екран кај телефон - Galaxy сериите и тие гејминг телефони Најдобра батерија - тие rugged смартфони со над 20.000 mAh батерии, држат и по една недела.
Јас генерално разлика од 14 про макс и 15 про макс не приметувам ич. 15 про знае малце да загрее во зависност за што го користиш али не е кузнае што, јас би ти препорачала да одиш со про, макар што и плус не е лош иако никогаш не сум користела оти обично про имаат подобри спецификации