Sto e razlika pro max so pro? Ili so plus Nekako ne gledam neshto kuznae sto… A i realno nema drastika 12 pro so 15..
Ме изнасмеа човекот хаха и јас еве XS Max четири години го користев имав на него преку 10.000 слики и видеа и не кочи воопшто.
Мислам дека @Billy Idol едно време имаше Google Smartphone, па еве нека се изјасни какво искуство имаше
Vaka jas iam google pixel 3 ama mn virusi faka sega kako da go iscistam posle godina dena prvpat vaka da koci inace sum prezadovolna predtoa imav 4 ka ama mi se skrsi loso ekranot ama imalo sansa za popravka ama tuka taa marka ja nema na smart fone kako mozam da najdam nesto zaniv
Направи му factory reset за да го освежиш. За 4-ката. Порачај екран од интернет. Ebay, Amazon евентуално AliExpress и нека ти го променат тука во некој сервис. Само прашање е дали ќе ти се исплати, пошто тоа се веќе стари модели на телефони и обично поправката е колку нов (на старо) да го купиш.
Мислење за Xiaomi 12c телефоните? За основни работи и апликации е потребен, јавување и толку, камерата не мора да е екстра. Ги бива или не? Ги гледав во Анхоч, вака пристапни цени имаат.
Одличен со однос цена, квалитет и придобивка. Последниве години Xiaomi доминира речиси во оваа класа, исто е и трет најпродаван бренд во светот. Јас користам Xiaomi скоро 7-8години, овие 2 последни години имам Редми Ноте 11, телефонот е сон, презадоволен и многу други ќе ти потведат дека Шаоми е далеку подобар и од конкуренцијата.
За основни работи како апликации и јавување е супер. Медиатек процесорот што го има е најдоброто нешто за парите во таа класа. Со перформансите е блиску до Snapdragon 680, што е солиден. Тесно грло се 3ГБ РАМ, ама па за тие пари, толку. Гледам во Техномаркет е уште поевтин и за 5000 денари е супер опција. Бонус: за 1500 денари повеќе, ако може да се издвојат, А14 е подобра опција. http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=4848193 http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=4855023
Дечки помош.Имам проблем со Xiaomi Redmi 10 t pro.. Малиот гледајќи на јутјуб нешто има притиснато и сега видеата се сите црнобели, исто и кога снимам со камерата кога ќе отворам да го гледам е црнобело. Дали некој знае како да го поправам тоа?