Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.353
    Допаѓања:
    286.366
    ^^^
    Предходно користев ај фон исто и сопругот и бев воодушевена и мислев нема подобро нешто на свет... се додека не го фанав галакси 3 во рака :rofl:

Разликата во однос на тоа што пружаат едниот и другиот е огромна, дури и за обичен корисник како мене е јако приметлива.
    Во однос на гломазноста како што е наречена, за мене е само предност.
    На раат како човек можам да си сурфам, чатувам, праќам меилови, слики...а не очи да ми истекуваат во мало екранче. Иако не практикувам да го носам во џеб, го збира во фармерка, панталона (не е транзистор де).
    Мене не ми е тежок, а во однос на изглед ми е ептен женски, посебно мојов како што е бел со бела флип ковер.
    За вкусови не се расправа, но разликите во перформансите се големи.
    Ај ќе видиме воа петкава што ќе донесе...редно време е малку да внесат новитет, не се на стара слава, не се веќе ниту во топ пет.

На capri и Towelie им се допаѓа ова.
  2. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.028
    Допаѓања:
    52.130
    HTC One S.
    Денес го добив конечно.
    Многу му се радувам.

На Katerinceee и bluegirl7 им се допаѓа ова.
  3. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    :) моето телефонче најубаво :inlove: го имам веке 3 месеци

Прикачени фајлови:

• images (3).jpg
      images (3).jpg
      Големина на фајлот:
      7,2 KB
      Прегледи:
      239
  4. ubavi4ka

ubavi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    8
    имам LG Optimus L3 i na ekranot celo vreme mi pokazuva deka imam poraka no koga ke go otklucam nema nisto, nesto mi se ukocil :P gi izbrisav site poraki no cabe..aj pomos ako nekoj se razbira:P inace porakata mi e od fb na zid sto mi pisuvale:P paja izbrisav i aplikacijata za fb no cabe ;(

5. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Јас во скоро време ќе си купам нов телефон. Vodafone Smart II. Предобар. Кога гледав на GSMArena, мислам дека е еден од најдобрите што сум ги видела. Посебно, што е ефтин.

6. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Мојата нова љубов го земав пред 4 дена и сум презадоволна сега засега се надевам дека ќе остане достоен на моите замисли :)

Прикачени фајлови:

• gggggg.jpg
      gggggg.jpg
      Големина на фајлот:
      5,7 KB
      Прегледи:
      201
  7. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    јас сум 12 години и досега сум немала телефон.. некоја од феминките ќе го сфати ова како нормално а некоја ќе остани ваква - :o .. Искрено, никогаш и не ми требало телефон бидејќи сите мои другарки имаат фејсбук, имаат домашни телефони па сум немала некоја голема потреба за телефон.. Како и да е, планирам да си купам, сигурно ќе ми се најди.. Барам некој убав телефон, односно најважно ми е да има добра камера, да можи да се префрлува од телефон на компјутер, да можи да се става мемориска картичка.. само секако, да не биде некоја преголема цена како 10000 и натаму.. некој поевтин, докај 5000.. иако потешко е да се најде добар телефон за ниска цена, сепак си реков да ве прашам :) Знае некоја да ми препорача некој телефон??

8. Eci15

Eci15 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    11
    Да,другарка ми има ваков и е презадоволна! :)

9. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Рестартирај го може ќе се опраи :)

10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Devojki sto mislite za Nokia E 5 dali vredi da go kupam? Ili preporacajte mi koj da go zemam? Ama Nokia da bide,tac ne sakam! Vi blagodaram odnapred.

11. BlueHeart

BlueHeart Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    469
    За 5000 денари не може телефонот да има најдобра камера, мемориска картичка и што уште не. Телефонов HUAWEI HARLEY 8180 [​IMG] е 6 450 денари и има камера од 3,2 мегапиксели (тоа е најдобрата камера што можеш да ја добиеш за таа цена), оперативен систем ANDROID OS, WI-FI, EDGE, FM РАДИО, МP3 PLAYER, 3G, BLUETOOTH, GPS, мемориска картичка 2GB, игри, Е-MAIL, WAP, MMS, GPRS, JAVA.

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    ^ Јас го имам HUAWEI HARLEY 8180.
    Јас го земав на сметка, во t-mobile, со доплата од 1.450 денари.
    Јас сум задоволна, само камерата не ми се допаѓа многу-многу.
    Затоа што предходниот што го земав за 1 денар (пред 2 години), имаше 5 мп, а овој сега 3.2 мп.
    Ама затоа има андорид, и може да се симнуваат многу апликации. Само што мене 2 гига ми се малце, па не ми собира многу, од песните. :D
    Mногу пати сум го трескала, и фала Богу, жив е и работи.
    Само потешко го најдов. Тогаш го немаше во Чаир повеќе време. Па го земав последниот во Лептокарија.

Уствари зависи дали сакаш од t-mobile, one, vip... Имаат скоро различни понуди. :)

13. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Јас си зедов Алкател со ви-фи, многу добра камера, мемориска картичка за само 4.000 ден. И парите секој месец ми ги вракаа во кредит по 200 денари. Значи телефонот испага без пари. А многу добар телефон е.

14. Eci15

Eci15 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    11
    Паа феминки многу ми се допаѓа HTC ONE V!Дали некоја од вас го има претходно користено,да ми каже дали е задоволна.Како што ги гледав информацииве,телефонов е супер!Само не ми е јасно за тоа,работи само со сим картичка од ONE или T-mobile, т.е. ако го купиш само уред дали е повторно кодиран?!Ако знае некој да ми обасни нешто повеќе околку тоа...

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
  16. kolache.99

kolache.99 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2012
    Пораки:
    666
    Допаѓања:
    808
    Јас имам ист ваков (само во друга боја) и го земав пред една година :)

17. Elenika

Elenika Нов член

Се зачлени на:
    15 мај 2012
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    74
    може прашањето не е за овде ама нз кај да го поставам знае ли некој колку кошта да се откаже број од вип на 2 години договор оти повеке неможам да ги трпам тие прекини на врска немање на мрежа.позз

18. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Дали некој може да ми каже на LG кај можам да најдам опција калибрирање на екран.. никаде ја нема :(

19. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Со што го бришете екранот на телефоните со touch? :?:

20. Beaty

Beaty Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    294
    Со влажни марамчиња за чистење мултимедијални површини. (жолто пакување има 20 марамчиња внатре).Можеш да ги најдеш во Џамбо.

На DzingrlakaDzikica му/ѝ се допаѓа ова.