^^^ Предходно користев ај фон исто и сопругот и бев воодушевена и мислев нема подобро нешто на свет... се додека не го фанав галакси 3 во рака Разликата во однос на тоа што пружаат едниот и другиот е огромна, дури и за обичен корисник како мене е јако приметлива. Во однос на гломазноста како што е наречена, за мене е само предност. На раат како човек можам да си сурфам, чатувам, праќам меилови, слики...а не очи да ми истекуваат во мало екранче. Иако не практикувам да го носам во џеб, го збира во фармерка, панталона (не е транзистор де). Мене не ми е тежок, а во однос на изглед ми е ептен женски, посебно мојов како што е бел со бела флип ковер. За вкусови не се расправа, но разликите во перформансите се големи. Ај ќе видиме воа петкава што ќе донесе...редно време е малку да внесат новитет, не се на стара слава, не се веќе ниту во топ пет.
имам LG Optimus L3 i na ekranot celo vreme mi pokazuva deka imam poraka no koga ke go otklucam nema nisto, nesto mi se ukocil gi izbrisav site poraki no cabe..aj pomos ako nekoj se razbira inace porakata mi e od fb na zid sto mi pisuvale paja izbrisav i aplikacijata za fb no cabe
Јас во скоро време ќе си купам нов телефон. Vodafone Smart II. Предобар. Кога гледав на GSMArena, мислам дека е еден од најдобрите што сум ги видела. Посебно, што е ефтин.
Мојата нова љубов го земав пред 4 дена и сум презадоволна сега засега се надевам дека ќе остане достоен на моите замисли
јас сум 12 години и досега сум немала телефон.. некоја од феминките ќе го сфати ова како нормално а некоја ќе остани ваква - .. Искрено, никогаш и не ми требало телефон бидејќи сите мои другарки имаат фејсбук, имаат домашни телефони па сум немала некоја голема потреба за телефон.. Како и да е, планирам да си купам, сигурно ќе ми се најди.. Барам некој убав телефон, односно најважно ми е да има добра камера, да можи да се префрлува од телефон на компјутер, да можи да се става мемориска картичка.. само секако, да не биде некоја преголема цена како 10000 и натаму.. некој поевтин, докај 5000.. иако потешко е да се најде добар телефон за ниска цена, сепак си реков да ве прашам Знае некоја да ми препорача некој телефон??
Devojki sto mislite za Nokia E 5 dali vredi da go kupam? Ili preporacajte mi koj da go zemam? Ama Nokia da bide,tac ne sakam! Vi blagodaram odnapred.
За 5000 денари не може телефонот да има најдобра камера, мемориска картичка и што уште не. Телефонов HUAWEI HARLEY 8180 е 6 450 денари и има камера од 3,2 мегапиксели (тоа е најдобрата камера што можеш да ја добиеш за таа цена), оперативен систем ANDROID OS, WI-FI, EDGE, FM РАДИО, МP3 PLAYER, 3G, BLUETOOTH, GPS, мемориска картичка 2GB, игри, Е-MAIL, WAP, MMS, GPRS, JAVA.
^ Јас го имам HUAWEI HARLEY 8180. Јас го земав на сметка, во t-mobile, со доплата од 1.450 денари. Јас сум задоволна, само камерата не ми се допаѓа многу-многу. Затоа што предходниот што го земав за 1 денар (пред 2 години), имаше 5 мп, а овој сега 3.2 мп. Ама затоа има андорид, и може да се симнуваат многу апликации. Само што мене 2 гига ми се малце, па не ми собира многу, од песните. Mногу пати сум го трескала, и фала Богу, жив е и работи. Само потешко го најдов. Тогаш го немаше во Чаир повеќе време. Па го земав последниот во Лептокарија. Уствари зависи дали сакаш од t-mobile, one, vip... Имаат скоро различни понуди.
Јас си зедов Алкател со ви-фи, многу добра камера, мемориска картичка за само 4.000 ден. И парите секој месец ми ги вракаа во кредит по 200 денари. Значи телефонот испага без пари. А многу добар телефон е.
Паа феминки многу ми се допаѓа HTC ONE V!Дали некоја од вас го има претходно користено,да ми каже дали е задоволна.Како што ги гледав информацииве,телефонов е супер!Само не ми е јасно за тоа,работи само со сим картичка од ONE или T-mobile, т.е. ако го купиш само уред дали е повторно кодиран?!Ако знае некој да ми обасни нешто повеќе околку тоа...
Еве за тие што збореа за Ајфонот. http://a1on.mk/wordpress/archives/31245#.UEMXry-4gjo.facebook http://www.idividi.com.mk/futurama/tehnologija/788268/index.html http://365.com.mk/25677/iphone5-sporedba?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=iphone5-sporedba
може прашањето не е за овде ама нз кај да го поставам знае ли некој колку кошта да се откаже број од вип на 2 години договор оти повеке неможам да ги трпам тие прекини на врска немање на мрежа.позз
Со влажни марамчиња за чистење мултимедијални површини. (жолто пакување има 20 марамчиња внатре).Можеш да ги најдеш во Џамбо.