Мислам дека со последни здивови ми е телефонот, едвај работи, иначе samsung galaxy A52. Морам под итно да зеам друг. Разгледував и се мислам помеѓу Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G и Samsung Galaxy A54. Ме кочи тоа што xiaomi никогаш немам користено и не знам што да очекувам, ама па Самсунгов посебно сега со последниов огромно разочарување ми беше. Совет некој, или препорака за добро телефонче во тој prince range? Битна ми е највеќе камерата и издржливост на батеријата.
А54 е предобар, го користам веќе 8 - 9 месеци, нема грешка, а го преоптоварувам. И други што го користат околу мене го делат истото мислење. Мислам дека нема да згрешиш со А54
Мислам дека имам направено утка, ако добро се сеќавам (а многу матно се сеќавам) пред некое време имам направено cut-paste на слики од андроид на мекбук. Сите фајлови ми се префрлиле, освен сликите сликани со камерата од телефонот. И, сега ги немам... Постои ли некаква можност да ги најдам, или да ги заборавам?
Во секоја ситуација подобро е ајфон 14 про или про макс... ќе имаш една година update повише на 14 про одколку на 13 про..
Здраво. Дали може некоја да ми сподели искуство со мобиларите на Ледиком или Мобеликс. И од голема помош би ми било да ми кажите искуство со ајфон 14 и ајфон 15 како се со издржливост? Пред скоро време сакав да земам 13ка па се предомислив, ве молам за помош
Jas imam zemeno iphone od mobeliks i super mi ispadna, ja bi zemala 15 ka . Zavisi kolku kesh sakas da iskairas no najnov model si e najnov. Ako ti se ceka zemi tamu sept koga ke iskock 16ka, ke padnat ceni pa ete sansa
Zdravo, dali nekoj od vas ima prednarachka za telefon od setec ili neptun praveno , dali e sigurno i za kolku vreme odprilika stignuva?
Jas zemav 13ka od mobelix eve 6ti mesec iako e ushte rano telefonot e bez mana. Ne sum imal do sega Iphone pa sakav da vidam dali e samo “imeto”.. bev skeptik pred da go zemam se somnevav vo kvalitetot, posho ne e od Tmobile ili A1.. mi beshe razlika vo cena togash tolku imav no ne pogreshiv, prezadovolen sum.
Не знаев во која тема да пишам па ајде тука дека некако е поврзано. Каков powerbank би ми препорачале да купам?
Здраво! Сакам да си земам нов телефон, од секогаш сум корисник на Самсунг и мислам дека не би се навикнала на iOS и затоа пак би си земала Самсунг. Работам на социјални мрежи па ми треба телефон кој што има добра камера но и да вади добро видео. Некоја препорака да ми дадете? Конкретна најважна спецификација нека биде тоа камерата да е добра за сликање и снимање
ако мора да биде самсунг, земи си самсунг с23 ултра. с24 не ти го препорачувам поради вештачката интелигенција на камерата.
Здр во делима сум сакам ајфон да си купам експонат, само незнам кој е подобар да ми кажете мислење или пак да ди купам самсунг некој подобар и понов до 300-400 евра.
Ако можеш да најдеш на старо Ѕ23 ти е најдобар избор. Одат околу 400 еур. Iphone веќе ако земаш, подобро на старо од корисник отколку експонат. Не му знаеш историја на тој телефон и што е менувано на него.