Самсунг ти е најдобар избор. Ајфон веќе имам тек нов земен и не сум задоволна со батеријата,дефинитивно 15ките се најлоши.
Јас ќе дадам само коментар дека за јака камера дефинитивно ајфон. Јас сум презадоволна од 13. Инаку многу луѓе се жалат од 15ките
Кој 15 го имаш? Од iStyle купен ми е нов пред 1 месец, 15про е мојот, презадоволна сум од батеријата, камерата, брзината. Незнам што е може да е проблемот кај тебе. Сепак не треба таква огромна фирма да имат вакви утки кај телефоните.
Вие имате среќа. Има корисници од повеќе држави кои се жалат дека 15ките се загреваат, а капацитетот на батеријата опаѓа побрзо.
Сигурно сум јас малер што само мене не ми е погоден. За брзина е супер за тоа немам никаква замерка, но премногу грее и батеријата за максимум 5 саати е празна. Нов телефон не би требало да има таквии пропусти
Za baterıja ne znam zosto , od oktomvrı go ımam batery health e 96% Ama bukvalno ne se gası telefonot, te jas te decata. Dr bas nıkakov problem nemalo.. A od Ledıkom mı e kupen.
Да, сега прочитав. Истиот проблем го имам, купен ми е пред 1 месец го активирав пред 2 недели и стварно е лош. Стариот што го имав се жалев дека ми троши затоа и го сменив но овој е многу полош во батерија. Купен е од мобеликс.
Зависи за што ќе ти треба и каков капацитет има батеријата на уредот што ќе го полниш и од каков вид е (дали поддржува брзо полнење, колку пати сакаш да го полниш уредот и сл).
A sto bi kazale za eksponatite dali se dobri so kako oti sakam eksponat da si kupam dali povekje torsat baterija i slicno
Нема врска, купив од излог Huawei го полнам секој втор ден, а полначот е оригинал затоа што ми го полни тел за 15мин, буквално кога ќе го уклучам се пуни 1,2,3 многу брзо и тоа е лага дека ако брзо се пуни ќе се зезне батеријата.. Еве ја сум доказ дека нема врска, презадоволна сум од батеријата, дремам на тел а пунам тел за 15 мин и тоа секој втор ден тел од излог купен, веќе трета година.