Zdravo, Da spodelam iskustvo, ako na nekoj mu e bitno. Drugarka zema s24 ultra od ledikom. Jas pred dva dena zemav s24 ultra od anhoch. Gi sporediv modelite, skroz istiot model e, made in vietnam: SM-s928B/DS Taka da jas sum plus samo so toa so imam 2 godini garancija i kupen od ovlasten resseler na samsung, anhoch. Telefonot e top, 5000 mah, na kraj na den zavrsuvam so okolu 50/60 posto battery, zavisi kolku go cepkam...
Zdravo, mi treba sovet za mobilen Telefon sakam da kupam Samsung A55 od mobilara, gi razgleduvav site gore dolu se tie cenite se odluciv za od ibay mobile tamu e najeftin no neznam kolku se ispravni od tamu Dali se nekoristeni ako nekoj I'ma iskustvo zemen od tamu da mi kaze
Iskreno premnogu luge se zalat koga zimaat telefoni od mobilari i drugi mesta, spored mene samo od telekom a1 zasto pred se imas i 2 godini garancija ako nesto
Dali ste imale vie problem Ili nekoj drug vi kazal licno, ovde sto procitav pisuvaat deka bile ispravni
I sum imal licno i drugari sto zimale sme se zaebale sekako tvoj izbor e nemora da znaci deka i tebe ke ti se pogodi
Samsung galaxy S23 FE или Samsung galaxy A55? Горе доле имаат слични спецификации... но ако некој има искуство, да ми сподели..
Да камерата му е топ до сега од сите користени Самсунг најдобра.А и од телефонот целокупно сум презадоволна.Од како знам дека имам телефон користам само Самсунг и сите ми биле погодени и сум била задоволна,посебно од А55 сум презадоволна.Го препорачувам и од мене има големо ДА.
Предлог телефон до кај 600-700 евра? Користам Самсунг А71 веќе 5та година, телефонче 5ка. И сум за Самсунг секогаш.
45 000 (730 eur) е во Мобеликс. https://mobelix.com.mk/mk/proizvodi/samsung-galaxy-s23-ultra-5g-12256gb Ѕ23+ ти е алтернатива ако овој ти е над буџет.
https://www.neptun.mk/categories/mobilni_telefoni/Xiaomi-Redmi-13-6-128GB-Ocean-Blue Dali e ok telefonov ? Imaat xiaomi google play taka? Mi treba najveke poradi viber nisto posebno vaka ...ne sum koritela do sega xiaomi ,imav huaeei i super mi bese samo sakam da go smenam deka nemaat google play i nekoi app tesko se instaliraat nekoi i voopsto ,fala odnapred