Ледиком телефоните ти се фејк , работев во еден од поголемиве снабдувачи за бела техника , и имав увид на фактурите за набавка на роба телефоните што се плаќаа на извозникот : самсунг , ајфон , хуавеи , шаоми итн цените беа повисоки од оние малопродажните во ледиком. Е сега ти види што купуваш ??? Извозник за шаоми , самсунг , ајфон итн од техниката се едни исти фирми , и сите прават набавка од таму освен ако е фејк за дубајски пазар како во ледиком.
Не плаќаат данок затоа им се поевтини а не се фејк. Буквално се исти како и од нептун, и од било каде да купиш.
Здраво Ќе ве замолам да ми препорачате телефон кој има убава камера до 20 000 ден.Значи камерата ми е најбитна.
Pixel 7a e 24 000 kaj nas. Aко ти е над буџет оди со 6а https://mobelix.com.mk/mk/proizvodi/google-pixel-6a-6gb-ram128gb
Дечки, звукот на телефонот почна да ми скренува. Буквално све ко да е у успорен снимак и ко да има раштиман звук. Од што се прави ова вака? И дали може да се опрај некако?
Здраво, некое искуство според вас или совет што е подобро да се земе honor 200 smart или xiaomi redmi note 13?