ај пиши на support на apple и прашај.. Вика се интернационална гаранција и треба да важи во цел свет..
кој телефон од овие го препорачувате, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Hоnor 200 lite ili Honor magic 6 lite? Камерата ми е најбитна.
Очигледно.. Блиски имаат поправано телефон купен од мобилара во мкд.. Мобиларите којзнае од каде ги имаат увезено и без проблем телефонот е поправен во германија.. iphone 14 pro обично кај 80% од телефоните се јавуваше проблем со камерите, во ејпл сторот во германија ги променија камерите и телефонот и ден денес супер си работи
Дали имате искуство со телефони од МТел? Нови се или "експонати" Ми треба постар модел, го нема никаде, само кај нив го има..
Zdravo,sakam da si kupam iphone 16 ,no neznam od kade.Od neptun,setek e poskap,vo ledikom e poeftin,no ne znam dali vo ledikom se orginalni telefonite so ist kvalitet.Dali mozi da mi kazi nekoj nekoe svoe iskustvo.Ako ne se orginalni i ako nemat kvalitet ako treba ke pridam uste 15000 ke go kupam od neptun,a ako se so ist kvalitet ledikom=neptun ke go kupam od ledikom.Vase mislene i iskustvo
Еве и зошто се викаат "експонати" https://www.instagram.com/reel/DEVJunCIveN/?igsh=MXVtc3Q3aDl3ZW9iYQ==
Kamerata na iphone 16 pro na instagram, predna konkretno pred da sakam da slikam e dobra ama koga ke slikam ja pravi mnogu temna i onaka blurred. Sto bi mozelo da bide problemot i kako da se resi? Inaku camera settings ja podesov
Ресетитај ги сетингзите за камера. Да не си уклучила нешто што не треба. Ако не се опорави пак, тогаш изгледа ти има паднато и камерата ти се изместила нешто.
Дечки дали некој може да ми каже како да си ги префрлам податоците од iPhone 7 plus на iPhone 14 ? Некој ако се разбира нека ми пише ве молам
Пробај со Copy my data. Има начин и преку самиот софтвер на Епл, ама треба и на двата телефони софтверот да е иста верзија. Не ми се верува 7 Плус да има апдејти веќе. Така да само со таа апликација.
Не знам какви се телефоните во ледиком јас пред повеќе години купив од таму, и го добив само телефонот ни кутија ни полнач, ништо.
Само кабел доаѓа во кутијата од телефоните. Адаптер ќе мора посебно да си купиш. Ако бил користен телефонот што си го купила, немаат обврска да ти дадат кутија. Како го откупиле, така ти го дале. А ако е нов, мора со кутија.
Значи на старо сум добила телефон од таму....Знам дека адаптер веќе не оди со новите, ама тоа беше многу оддамна и тогаш спаѓаше и тоа.
Мислење за Samsung S24 FE? Долга дилема меѓу тоа дали да купам ајфон 14 или да останам на Самсунг, само да сменам модел. Сепак се одлучив изгледа за Самсунг, само да ми потврди некој дека е добар моделов од лично искуство. Имам користено до сега од A моделите само, океј беа, буџет френдли. Сакам сега подобра камера и со години не сум сменила телефон, па редно е да се подновам.
S класата е повисока класа, така да подобар е од сите од А класа. Нов модел, одлични перфоманси, добра камера, брз процесор. Мизлам дека ќе бидеш презадоволна од овој модел. Комотно можеш да го тераш 3 години.
Не знам како што си го платила, како нов или користен. Ако си платила нов, а си добила без кутија, тогаш би требало да е експонат. А ако си го платила како користен, тогаш и кај нив следува полнач/кабелче. Тоа за телегони без адаптер сега скоро го воведоа, пред околу 3-4 години.