иди во апликации, фајл менаџер, меморија на телефон, и барај таму(или во installed files, или во other files, или во sound)друго чаре незнам, ма да мора да ја има во една од тие. А како ја симна, директива од телефон така?
Пробував и таму, ја нема... Отидов преку пребарувачот, и преку даунлодс ја најдов, ама сум симнала да се бафер секогаш кога ќе сакам да ја слушам, т.е. не сум ја симнала баш. А од кај да симнувам помали мп3 фајлови, ама стварно да ги симнам?
А зашто директива преку телефон? Јас од комјутер си ги прфрлувам на телефон си кабелче и одат ваму кај што ти кажав. Музика претежно симнувам или од beemp3 , mp3skull или 4shared. Maлку зафаќа а супер звучи.
Немам кабелче жено , ни кабелче, ни мемориска, а мајке ми ни пари да си ги докупам. Затоа сакам привремено песниче - две да симнам, да не ми ѕвони тоа глупавата Нокиа. Тенкју во секој случај.
Дузи, а да префрлиш некоја песнурајка преку блутут? Ќе си бараш некоја што зафаќа помалце меморија и немаш гајле.
Дозо, главата ќе ти ја скршам, а блутут? Aко имаш лаптоп сто посто можеш да си прфрлаш преку блутут на телефон. А програмче за директива симнуање, уф, незнам, стварно. Eве колешкава ме претицала
Во ГТЦ, одма до соравиа има една продавница за компјутери и слично, до фотостудиото. Јас таму си купив за мојот телефон маска, и имаше избор, може ќе најдеш и ти. Исто има и во едно до Office Shoes на приземје. Уште кога би знаела како се викаат продавнициве, супер би било.
Значи не знам вие дали сте деликатни или јас сум деликатна... На старо си го купив телефонот и не му работи блутут!!! Мислите не ми текна прво од таму да префрлам, моми едни, аа а аа?
Дузи, пропао си и ти. Kрај краева, сними си ја песната од јутуб и стави си ја на рингтон, а во меѓувреме ќе напраиш тиха атмосфера по дома за да не се слушаат звуци нали додека снимаш. Kажи иновација, а?
Деновиве ќе одам до Вип да си купам мобилен, да се подновам малку Се мислам дали да го земам овој http://www.vip.mk/cm/gsm_adv/lg/index.php?phoneId=271 ? Не сакам да земам на претплата иако оваа роденденскава е доста добра на Вип, ама еднаш веќе се изгорев со сметка, така да сега строго припејд барам Што мислите, добар е? Го има некој?
Девојки јас имам еден проблем. Денес ми пристигна мобилмиот што си го порачав преку интернет од Америка. Но во него нема место за картичка. Дај кажите што да направам!? Ако е од некаква корист еве овој е мобилниот http://www.google.com/imgres?q=Blac...p=15&ved=1t:429,r:5,s:0,i:89&biw=1024&bih=643
Стави убаво слика од мобилен, ова што го имаш - нема слика Ако е стварно мобилен мора да има место....
јас имам HTC Wildfire од пред 1.5 год.и сум многу задоволна...супер е... сега сакам да се префрлам на оне ама пост пејд со новата опција за 24 месеци на половина претплата и да земам nokia e72? некој да има искуство со нокиата?
Јас уште незнам каков телефон да си земам... се мислев помеѓу лап топ и таблет и се одлучив за тоа.. А за телефон уште незнам... дали ајфон 5ка, дали некој друг таков од појаките, сега доста добри излегуваат во октомври-ноември па ќе почекам до тогаш може ќе има некој ко за мене... а ајфон 5ка кога ќе дојде кај нас знае некој?
http://freemarket.kiev.ua/images_goods/ ... ch-910.jpg токму како овај имам ,сега пред 2 недели си го купив задоволна сум од него,корисен е и практичен.
го зедов од vip vodafone smart 2 и многу сум задоволна ама преѓе инсталирав instagram и не сака да ги отвори сликите ги покажва црни.има некој решение за тоа?
Дали некој има користено Sony Xperia U или Samsung Galaxy Ace...некакво искуство со овие? фала одмапред