Отвори на YouTube има многу видеа кои прават споредба (паралелно снима со двата телефони), искрено мене ми се исти. Еве пример:
16 про или 16 про макс Знам дека про макс е голем и нема да може да го носам во џеб, ама пак 16 про да не е мал? Сега користам Самсунг со 6.5
Pro е помал ама потаман според мене, би ти рекла тој да го земеш. Мене pro max не ми го собира никаде, плус потежок ми делува на рака од pro. Следен ако земам би се подзамислила да земам pro. Ама сепак види кој повеќе ти одговара тебе, како ти легнува и на рака.
Што мислите за заштитните фолии што се како приватни? Добри ли се.. Ако има некој да сподели искуство или обична да си ставам
Во принцип се добри за некој што стои до тебе да не може да види што има на екранот, би ти било корисно доколку сакаш поголема приватност.
Фолијата е иста како обичната само затемнета, нема како да го расипе тачот Доколку сакаш поголем екран 16 про макс дефинитивно, го собира и во џеб не е преголем
имам тел s20fe 8/128 3ишол год го користам ,Сакам да земам нов се двоумам дали s25, s25+, z flip6, iphone16/16+.... сакам да е со 12/256 меморија....мислење предлози, и мислење ако имате некој од овие телефони коментари дали сте задоволни итн...