1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. ataneR

ataneR Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    401
    Ај некој поупатен да ми даде совет.. Сакам да земам нов телефон од а1 во игра ми се Samsung Galaxy A56 (256gb), S24 (128gb) и s24 FE (256gb). За С-верзијата треба да доплатам 6-8000ден и се размислувам дали вреди. Не гејмам, користам само социјални мрежи и успат за некои обврски на факс, ама сакам телефон што би ми користел минимум 4год и да не се осеќа застарувањето. Редми користам моментално ама некако ми нема премиум дизајн како самсунг..

2. Bubiška

Bubiška Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2021
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    1.026
    Имам самсунг а56 земен пред некој месец,за социјални мрежи и google ми е супер,за друго не користам тел.слики одлични вади.Долго време сум со самсунг , претходниот а51 го користев 5 год.и уште работи и е како нов.

На ataneR му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DEFNEDEFO

DEFNEDEFO Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2025
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    810
    Што е разлика меѓу S25 ultra & S25 edge?

4. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.953
    Допаѓања:
    3.513
    Кој телефон е добар до кај 25-35к?
    Имам 25к од А1, и ете уште 5-10 можам да доплатам. Камерата ми е најбитна, исто и да не кочи, да има доволно меморија.

5. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    11.874
    Јас би избрала Samsung Galaxy A56, моделот што со 256гб меморија.

Мислам и Шаоми имаат добри модели во тој ценовен ранг, ама со оглед дека бараш и убава камера мислам дека Самсунг А56 е подобар избор.

На L.i.n.a.a му/ѝ се допаѓа ова.
  6. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    3.446
    Допаѓања:
    8.959
    Xiaomi 14T или Galaxy A56.

На eliesaab и L.i.n.a.a им се допаѓа ова.
  7. n.lauda

n.lauda Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2023
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    563
    После средина на Август оставив телефон заради проблеми со батерија во аnhoch под гаранција. Пред една недела го вратија во салонот да го земам. Со писмено известување за (наводно) заменета матична плоча (за која не можам да знам реално дали е заменета) и дека уредот е тестиран и работи.
    По вклучувањето го покажува тотално истиот проблем со батеријата и ми дава сомнеж дека воопшто не е поправан или тестиран.
    Проблем е што сега ја немам во мене фискалната сметка (или и ако ја добијам избледена), дали имате искуство како да ја прифатат гаранцијата на друг начин. (Го имам гарантниот лист со датум на продажба и известувањето од овластениот сервис за замена на мат. плоча и тестирање на уредот пред непол месец).

8. ataneR

ataneR Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    401
    Од УЈП не може ли копија од фискалната да ти дадат?

9. n.lauda

n.lauda Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2023
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    563
    Не знам дали од УЈП даваат минати фискални, 3-4ти Јануари е купен. Ама во anhoch сигурно имаат евиденција кога што продале барем за тековната година. Ако некој/а има такво искуство?