Повеќе перформанси во multicore и антуту тестови со Snapdragon 8 Elite чип, имаш и посветол екран со повисока резолуција шо е QHD, плус поголема батерија и мислам има и Reverse wireless charging.
Зависи за што ти треба. Ајфонот е премиум. Нешто најдобро од за таа година. Може да се спореди со Ѕ24 Ултра на пример. Ѕ25+ е може да се спореди со Iphone 16 Plus или пак Iphone 17. 15 Про Макс - нуди многу подобра камера за фотографирање и сликање. Плус, подобра батерија. Ѕ25+ нуди подобри перформанси и екран. Но, во пракса, колку од тоа би ти било корисно е знак прашање. Ѕ25+ е во доста нелагодна положба. Го нуди истото што и Ѕ25, само со поголеми димензии, а од друга страна каска позади Ултрата. Најмалку продаван модел е од Ѕ серијата и има причина зошто е така. А тоа е пошто не нуди најдобро value/money. Ако мене ме прашуваш, од овие два иди на 15 Про Макс.
Барам начин да префрлам слики од старите телефони на усб. Значи ми треба усб кое може да се стави во лап топ и во телефонот, со двоен излаз ( како и да е тоа ). Знам дека има нептун, сетек, ама на што да внимавам при купување? Се раб за ајфон со мнн слики и самсунг.
Дали некој земал експонат (iPhone) од Ледиком или Mobitech и како е задоволен? Читав за мобеликс, но само со кеш имаат опција.
Јас имам зимано од Ледиком, мислам дека можеш и со картичка таму. Инаку задоволна сум од нив само што ако носиш стар телефон за замена многу ефтино го откупуваат.
И двата се премногу идентични. Ако сакаш поефтино да поминиш земи S24 Fe и онака нема големи промени кај S25 Fe.