Ми се расипа тачот на мобилниот , е сеа ме интересира дали постои некоја програма со која би можела да ги префрлам броевите кои ми се во моб. на компјутер , оти сите контакти ми беа во моб сочувани
Name веќе го има во некои мобилари, ама се занесоа со цена, изнад 600 евра. Во теограбивме(т-мобиле) како што дојде 4ката така и 5ката после пола година, ако не и поише. А што си запнала па за 5ката, кога го имаш 4с за 23 000 денари кај нас во мобилариве.
Dali nekoj znae dali mozhi na nokia da mu se stavi pass na porakite i slikite? Pokonkretno nokia asha 302.
сакам да прашам за ваше мислење за телефон кој да го купам се мислам помегу два SONY XPERIA TIPO или T-MOBILE MOVE BALANCE ве молам помогнете
Дечки ај помош некој што се разбира.. Значи вака вчера си го земав Т-Mobile Move Balance и имам еден проблем, сега контактите што ги префрлив од картичката нели некои од нив ми се зачувани со +3897... и кога истите тие броеви што ми се така запишани ми вртат значи не ми го дава името туку само како број 07.... како воопшто и да го немам бројот во контакти. Е сеа пробав да го презапишам бројот без тоа +389 и профункционира за повиците ама па се јавува друг проблем кога ми стигаат пораки ми стигаат со +3897... значи пак истото како да ги немам запишано во именик. пробај и така и така да го имам исто запишано бројот и пак нејке ова со поракиве да се смени.. решение некое?! чепнав тука во сетингс ама нема ништо, неможам да му најдам решение, ептен ме живцира значи
Треба да купам телефон за некој ден, ако може некој да ми каже кој е поубав? http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4111
Статистички Сонито е подобар на хартија, ама не се води целосно по тоа. А на изглед поубав ми е хтцто Другка ми го има, и нејзе и е одличен. Спореди цени па одлучи според тоа, јас не сум фан на сони ерисон ме разочараа одамна. ЈАс сум за хтц супер телефонче е.
И јас се приклучувам тука за HTC Desire C, одличен е. Ако ете нешто ми се допаѓа од Самсунг во последно време, тоа е:
Ист ваков имам веќе 1година и повеќе и задоволна сум.....исто така и бојата му е погодена....Инаку дедо ми ми го купи за роденден и уште се чудам од каде знаел која ми е омилена боја па да ми купи телефон во таа боја
Женски, се мислам меѓу ZTE skate kis plus и LG optimus L3 E400. Според вас, кој е подобар? Во однос на перформанси итн.? Спојлер или
И јас сакав да земам Zte skate kis plus и во t-mobile ми рекоа дека не е проверен телефонот, во смисла дека не им паднал во раце за да можат со сигурност да кажат како работи телефонот. А за LG-то сум слушнала дека е добар телефон. Нели беше 1 денар во VIP па доста го зедоа и вака задоволни беа. Од мене толку
Сакам да земам Alcatel Vip Droid XL http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=276 добредојдени се сите предлози искуства критики
Ми се укочи телефонот Од ништо да земам да го отклучам и оп гледам закочен што да му правам незнам, нов ми е, пробав да држам неколку секунди на копчето за исклучување ама не се ни исклучува, move balance t-mobile ми е иначе, незнам дали да пробам батеријата да му ја извадам, да не го зезнам поише, шо викате? нов ми е иначе па затоа паничам