1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. nadelinka

nadelinka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    722
    Јас имам прашање за телефониве кои ги купуваме преку оператор - тој што сакам да го купам Xiaomi redmi note 15 pro+ во Анхоч е 9000 поевтин од Телеком ама ми кажаа (не знам колку е точно) за ратата од телефон во Телеком дека си плаќаш камата. Испаѓа дека трипати го исплаќам преку Телеком телефонов.

2. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.706
    Допаѓања:
    42.464
    Многу јасно. Тоа бонусот што ти го даваат всушност и не е баш бонус, се си плаќаш. Од оператор се најскапи телефоните.

На nadelinka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    4.492
    @papillonP јас го имам и е ужас , апликации не работат како што треба , се губи од време на време тел , гоогле ми кочи црна слика ми се појавува , колку пати кликам на нешто не реагира . Не зимај хонор земи го хиаоми 15 про моделите се топ

Последна измена од модератор: 20 јули 2026 во 16:26
  4. Sss26

Sss26 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2025
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    37
    Да споделам ужасно искуство од ледиком.
    Купив 16про, очекувајќи супер фунционален телефон нели, 46к го платив. Ај што се скроз неписмени у ист гејт, незнаат македонски да зборат камо да те услужат.
    Телефонот ми падна 8 посто на батери хелт за еден месец, и троши нереално батерија. Значи за 3-4 саати може слободно цела бат да отиде. На неколку пати одење таму и 5 дена држење на сервис, едвај ми го заменија за друг кој е ист ужас со батеријата. Никогаш повеќе експонат, посебно не од ледиком! Буквално ми го фрлија телефонот на маса..