Како се вклучува интерентот на овој мобилен? На вип сум и добив бесплатен интернет ама незнам како да си го уклучам никогаш досега не сум користела интернет на него.
HTC DESIRE C Јас се двоумев мегу ZTE SKATE KISS PLUS И T-MOBILE MOVE 2 и на крај ни едниот ни другиот туку HTC и искрено да ти кажам сум презадоволна од телефонот.
Планирам сега за роденден да се почастам со Samsung Galaxy S3,има некој што го користи,па да ми се пофали/пожали?
Го имам розевкото HTC Wildfire S, што сега сфаќам дека е убаво само на изглед. Има премала внатрешна меморија и сакам кога ќе присоберам пари за Нова година да го заменам со нов. Моментално се мислам помеѓу овие: Nokia E6 BlackBerry Curve 8900 и BlackBerry Curve 8520 Најмногу би го користела за слушање музика, фејсбук и слични апликации и сликање. Кој ми го препорачувате вие?
^ Зара, Нокиата е добар, прилично, малку со оперативниот ситем ме чуди, ЈАС не се разбирам незнам што би било Symbian Anna OS, upgradeable to Nokia Belle OS, ама според спецификацииве, и камерата е изгледа тој што го зема другарка ми сега, смарт фон, мислам дека тоа се ти објаснува. Мене блекберито ужасно ми се допаѓа, кул теелфонче е,после ајфон омилен ми се. Ама ови се ужасно слаби, немаат ни 3г дури. Првиот има 2мп камера само, вториот 3мп. Или избери си малку појак блекбери или нокиата. Ма да мене ме нервира концептов на нокиа што ги прават ужасно мали тастарурите, а и на овој екранот му е на тач. Некако многу копирачки настапија со моделиве, сите им се исти на лик само малку мењаат и подобруваат камета и оперативен систем. Ако со научена на тач телефон земи си пак тач зашто нокиава со системов пола-пола мене искрено ме нервира ни ваму ни таму.
Јас колку што имам информации бидејки работам со мобилни се разделија сега постои само Sony ,за Ericsson незнам но едно е сигирно - се разделија
Sony xperia tipo мојот телефон релативно нов скоро два месеци земен од вип на нивната роденденска промоција Презадововна сум од телефончево Андроид систем и интернет секаде Топло го пропорачувам!!
@Hipster овие оперативни системи се далеку позаостанати зад Windows i iOS да речеме. Андроид ми е фаворит, почнувајќи од начинот и брзината на работење па до апликациите. Од овие горе, а и воопшто Блекбери ми е омилен телефон. За жал, нивните оперативни системи се светлосни години зад другите. Првичната употреба сепак е бизнис телефон (e-mail, tasks и слично). Сепак најмногу ми боде очи слабата камера, само 3мп. Воопшто најјаката камера на Блекбери е 5мп, а кога ќе земеш во предвид дека обичен телефон сега има повеќе од 6мп, тоа е далеку под стандардот. До сега користев тач, моментално сум ин д муд за копчиња! И јас не сум некој фан на концептот на Нокиа тач + тастатура, а тука Блекбери може да се пофали со одличен тракпед... отсекогаш сум паѓала на убави телефони.
треба нов телефон да си земам и моиве се напнале за тач-от ,а а знам дека ако имам таков ке го искршам од нервоза сите блиски мои со такви телефони ме вадат од такт
сакам да си купам телефон на тач ама да има и тастатура оние од левата страна, значи не оние горе долу туку на лево што се отвараат. дали некој може да ми препорача ама да постои, бидејќи минатата недела бев во продавниците за телефони и секаде ми рекоа дека немаат такви
Devojki prodavam dva odlicno zacuvani telefoni, koi sto ne gi koristam...Dokolku vie ili nekoj sto go poznavate e zainteresiran slobodno neka mi pise LP ) eve i link od telefonite za da gi vidite i nivnite funkcii : http://www.gsmarena.com/nokia_e75-2688.php http://www.gsmarena.com/samsung_s5230_star-2739.php Vi blagodaram ps.izvinete sto pisuvam latinica