и јас исто имам два мн добро зачувани телефони не ги ни користев толку мн ....еден ми беше подарок од тато и мама ама не ми а другиот сама си го купив користени се околу една година па кој сака нека ги купи за цена на лп...позз!! http://www.pricesearchindia.com/wp-content/uploads/2012/01/8180.jpg http://www.mobiles.in/mobile-images/lg-gd330.jpg само да ви кажам дека се мн добри и издржливи мене голема работа ми завршија!!!
Па мислам на папки како во музички плеер за некои песни. Фала многу ама јас не можам некои работи од мени да ги изведам на површина. Спојлер Барем го немам расчепкано уште зошто сега нов е
.... ......одсекогаш сум ги сакала сони ериксон и нокиа телефоните... .. ....моментално имам два експерии Х8 и нокиа 304..... едноставно сум презадоволна од овие марки,затоа што држат батерија по неколку дена,имаат добри камери и се придружно,достап до интернет,музика,навигација...едноставно за секоја прилика се....
Имам Samsung s5220 star 3 и до вчера се беше во ред кога се уклучував на интернет.Зошто немам usb денес барав некои теми да си симнам,разгледав неколку страни ама не симнав ништо и по неколку часа кога се уклучив пак што и да отворам ми пишува Page too large и ненормално ми кочи...чаре? И уште нешто,дали некој знае зошто кога прв пат се уклучувам на интернет од некое место не ми отвара ништо? ми го наоѓа местото,пишувам пасворд и се тоа и почетна страна никако да отвори (а кај други успева одма)
Дали некој има Алкател ОТ-991 и како сте задоволни? Денес го нарачав во Т-мобајл утре ке одам да го земам па ме интерисира ваше мислење. Јас мислам дека како за 1 денар телефончето е бомба.
Девојки ми треба вашата помош Тие што го имат овај модел на Алкател от-807 дали може да ми кажат како да ја инсталирам програмата за да ги префрлам сликите од телефонот во компјутерот,немам цд од програмата,а имам усб кабел од телефонот но за жал неможам да најдам програма на нет. Доколку некоја знае нека ми испрати линк за да ја симнам програмата и да можам слободно да си ги префрлам сликите од телефонот.
Да не знае некој и за овај телефон некоја програма,каде што може да се префрлат сликите од телефон во компјутер?
Девојки ми треба помош од вас. Се двоумам кој од овие два телефони да го земам и кој е подобар според вас?
имам ваков телефон 2 години стар...досега немав никакви проблеми ама во последно време не примам пораки?! до што може да е? помош
^^^ baby-star, го имам јас првиот - Самсунг Дива некаде година и пол и презадоволна сум. Има голема меморија, ама плус јас имам мемориска од 2 гига зашто имам мнооогу музика. Камерата мислам е од 3мегапиксели и ваѓа солидни слики. Има 3 екрани (за 3 позадини да ставиш). Инаку не се врти екранот, што значи дека при пишење порака тастатурата е ваква: Некогаш знае да ми забега, не ми фаќа убаво touch-от кога пишувам, па го заклучувам и пак го отклучувам. Добро и јас претерувам.. 24/7 пишувам пораки и смачено му е веќе. Има убави опции и што ми е мене најважно, многу лесно се префрлаат слики и песни од телефон на компјутер и обратно. Единствената лоша работа е што нема Wireless интернет. Јас си имам 1000мб интернет со претплатата па не ми е проблем. Се‘ на се‘ - супер телефонче. :up: Едит: Исто така не ми се допаѓа тоа што нема стандарден приклучок за слушалки/усб/полнач. Слотот за приклучување е поширок, така да не одговараат стандардните приклучоци. И нормално - можеш преку усб кабелот да го полниш, приклучен во компјутер (без разлика дали компјутерот е уклучен). Јас го скинав полначот и сега така го полнам.
Јас го имзм вториот самсунг стар и сум презадоволна. Батерија доста долго ми трае,камерата е супер,само мана што нема блиц,но има smile detection. Нема wi-fi ,но доста брзо ги чита страниците на интернет. Добар звук и глас,фм радио со прилично добар квалитет. Има простор за 16 гб мемориска картичка. Лично јас сум презадоволна од телефоонт,кој има екран од 3 инчи,лесен е и компактен.