Општи прашања Онака,камерата не е ништо посебно,а од телефонот сум задоволна. Има интересни опции. Само додека го имав ми беше мана тоа сензорот (црното копче на средина е всушност сензор), и на пример кога сум на некој сајт на интернет многу време ми треба да најдам тоа што ми треба зашто постојано ролаш надолу. Еве лично јас би ти препорачала некој друг, на пример Андроид и со добра камера штом ти е важно. Овој е Јава, а камерата му е 1 или 2 мегапиксели ама не е многу добра.
Општи прашања Јас Алкателот Не го препорачувам да го купиш ако ти е за тоа прашањето... во ред си е телефонот, но во денешно време со толку Андроид апликации, греота е да немаш телефон со андроид (камерата е ок, убави слики вади)
Општи прашања Telefonot e uzash, jas go imav 2 meseca i nenormalno koci, kamerata e isto taka katastrofalna, ne go preporacuvam. Ubav e samo na izgled, nisto povekje.
Некој да не има користено Sony Xperia J или Sony Xperia miro да ми каже дали се добри или им фали нешто
Девојки се двоумам меѓу овие два,ако ги имате користено кој би ми препорачале ? Xperia Tipo Samsung Galaxy mini 2
Според мене Типо. И бел ако најдеш Многу ми се понапредни сони со технологијата, самсунг ми се многу пластични, ми изгледаат ефтино. Значи во хардвер води сони, а за изглед според мене пак сони, сепак ствар на вкус е.
sakam da prasam znae li nekoj kako da se odblokire koga ke go blokiras telefonot so ovaa sto se povrzuva seamta za da go otklucas telefonot kako treba da se se otstrane go zaboraviv pasvordot mi bara google account i si napraviv nov ama ne go prima
Не можам да тргнам од дома без мобилен,како дел од мене да фали Имам HTC Wildfire,ама ужасно многу сакам Iphone. Тешко дека некогаш ќе го купам
Јас сум во план да си купам неделава телефон, само сеуште не сум одлучена. Ќе биде кај и да е Искрено, порано бев луда по ајфони, али сега нема шанси да би купила таков, ама нема шанси никакви..ни 4с ни 5ка. Прескапи се за тоа што го нудат...мене не ми е толку до парите, колку до тоа што го нудат..има поевтини телефони, и иста цена како ајфонот да се, ама се сто пати подобри од ајфонот. Така да од мене големо не за ајфон.
Дали може да пишете искуство за Alcatel OT- 991 сакам да го земам другава недела, па сакам да ми пишете карактеристики и дали сте задоволни
SONY XPERIA J sakam da go kupam pa kazetemi kako ste zadovolni ti e sto go koristele i dali e vistina deka e vodootporen i deka mozes so nego da se gledas preku video call??? i ako nekoj znae kade ima maski za ovoj telefon fala vi odnapred!!!!!!!!
Општи прашања Некој да не има искуство со Alcatel 991 и T mobile move 2 мобилниоте апарати.Ми следува со бодови пред Нова Година еден апарат,ама незз какви се.(Цел живот користам Samsung).Пa ако може мала помош.Фала
Во план сум да земам нов мобилен само се двоумам меѓу овие два што мислите вие кој е подобар да го одберам http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tipo-4718.php или овој http://www.gsmarena.com/samsung_star_3_s5220-4448.php . Само се мислам дали да земам сега или пак да чекам после Нова година незнам дали ќе ги спуштат тогаш цените. Што мислите вие ?