Alcatel OT-991 т.е. T-mobile Move Balance е мн подобар, има подобра камера и слично и јас се двоумев помеѓу овие па на крај испаднаа и двата еден за брат ми.. Move 2 секако
Без мобилен си како нешто да ти фали,барем јас така се чувствувам и небиможела ни ден без него. Најдобра марка според мене е нокиа закон зборам за издржливост,а од самсунг воопшто не сум задоволна досега имам 2 расипано во рок од 3 години,и не би користела више никогаш.Моментално имам нокиа ашха 203 тач добар телефон задоволна сум.
http://www.t-mobile.mk/public/detali-za ... ;175&ust=1 http://www.t-mobile.mk/public/detali-za ... ;175&ust=1 И двата се за 1 ден. на претплата што мислите кој би бил подобар ?
Јас го имам от-991, презадоволна сум од него, има се што ми треба, камерата не е нај нај али врши работа. Единствен недостаток е што јас го зедов од т-мобиле и има многу аликации кои неможат да се избришат и само зафаќаат место беспотребно. И многу голем е, од една страна тоа е добро бидејќи е многу попрегледен кога отвараш страни, но од друга страна во џеб не го собира...
сакам да прашам нешто во врска со от-991. Имам картичка на вип, па дали ако го однесам на сервис ќе може да се декодира? И какви се тие апликации што неможат да се бришат ме зачуди
Тие апликации што не се бришат се од т-мобиле инсталирани, автобуско, златна книга, прес мобиле, спорти пал итн... Инаку не знам дали може да се декодира, треба да си прашаш по приватните мобилари.
Ќе си купувам нов моббилен,па сакав да ве прашам за совет кој да го изберам?Според вас кој е најдобар?
Зависи што бараш во еден телефон. Да има повеќе опции, да биде андроид или не, да биде на тач или не итн.
точно и јас никако не можам да се замислам без телефон. Се случува некој ден да го заборавам дома кога одам во училиште и мн се чувствувам празно
моја другарка го купи пред некој ден и многу е добар телефонот имаш добри опции све и свашта , добра камера меморија супер е стварно
Ајфон 4с можеш да земеш за тие пари. Инаку тотално разочарана сум од сони ериксон новите. Тач 0, функционалност -10. Јас не ги сакам самсунгзите, али светлосни години се пред другите андроид телефони. После ајфон убедливо самсунг галакси. Јас секогаш гласам за ајфон, пред сите зашто нема попрост телефон за раководење од него, со подобар и поиздржлив тач-екран. Фактот дека не работи на ништо друго освен на човечки допир, за мене е и поише од добитна комбинација.