го имам овој Nokia Asha 200 e има 2 сим картички ептен врши работа од ОNЕ со претплата 350 ден го земав (100о мин кон оне ,100 кон други мрежи,100 бесплатни смс и 500 мб нет -нема wifi :/ само тоа ми е замерка )
Го имам веќе месец дена сигурно, ако не се направени и 2. Предобар е за мене, има вифи, андроид ОС, брз и добар тач, единствена маана му е што нема БЛИЦ што многу ме нервира, ама тоа е, ако си сакаш навечер слики си постои дигитален апарат. Друго што те интересира прашај, ова е најосновно.
Искуства? Јас сакам да го земам Инаку имам Vodafone 655, добар е, има вифи и блиц, ама не вади добри слики, што и не ми е многу важно бидејќи си имам дигитален. Единствен проблем е што не можам да си го најдам чатот на фејсбук. Знае некој кај да го барам преку апликацијата за фејсбук што е? Има една апликација фејсбук чат, ама не можам да се најавам, не ми го впишува целиот пасворд туку само првите неколку букви. Помош?
Сакам да си земам нов телефон, да не е многу скап и да има ги има барем повеќето од овие: -да биде андроид -да има Wi-fi -да има Скајп, Фејзбук, Твитер, Инстаграм -да има доба камера -блиц -да биде на тач -да има мп4 Па како би изгледал мојот совршен телефон?
Го имам недела дена. Иначе копија на Ајфон е . Фин е. Претходниот го откачив за 6 месеци ама овој богами ќе го користам подолго време. Убав ми е и добри карактеристики има
Пред недела дена го зедов, 3.999 само телефон, бројче имав. Задоволна сум сега за сега. Alcatel OT 720D
10 000 ден. е само телефонот а ако си во некоја тарифа треба да си видиш колку пари е иначе во мојата тарифа е 1 ден.
девојки сакам да ве прашам на бит пазар има ли шанси некој тел добро да раб ми цркна тел ама договорот ми истекува за 2 месеци па сакам некој до кај 500 ден да купам на пр самсунг некој на лизгање дека таков имав до сеа и мн ми беше мил ili ovoj samsung
Сакам само да прашам, имам sony xperia miro и неможам да најдам гласовен снимач. Неможам да најдам или нема?
Хелп некој што има искуство со Водафон телефон, одеднаш ми се исклучи телефонот, и сега пробувам да го вклучам, ама не сака. Ќе се вклучи, ќе го внесам пинот и веднаш ми се исклучува. За батерија не е, го ставив да се полни, после некое време пак пробав и пак вака ми прави. Што може да е, дали на некој му се случило ова до сега?
Еден денар во т-мобиле со претплата 500 ден, ама го имало и во вип само се води под друго име. И ако се решиш да го земаш во т-мобиле барај го како move balance 2. Пази да не ти го понудат кецот пошто тој е послаб. Овие телефони ги чуваат, мене ми викаа дека го нема и после најдовме познаник таму и ни го дадоа под рака. Свашта Добри карактеристики има. 5 мегапиксели камера, блиц, wifi... http://www.gsmarena.com/t_mobile_move_balance-4389.php Само телефон е 10.000.
јас го имам првиот од пред неколку недели и презадоволна сум од него не се помрднувам од рацете само што секоја вечер го полнам сигурно затоа што не го оставам да здивне има одлична камера со блиц 5 мегапиксели, WiFi, радио и се шо би посакала во еден тел. инаку го земав 12 000 ден