Јас не можам без мобилен телефон!Мислам дека било каде и да искачам,дури и да видам кој е на врата јас мобилниот го носам со мене! Во него се имам и затоа ми е потребен,па затоа често го користам. А иначе преферирам NOKIA
Го чекам HTC Desire C да го добијат т-мобиле... Па претеруваат! ако го немаат, нека не го ставаат ни на страната и.. Дали ќе може некој да ми препорача така добар телефон, мислам да ефтин со убава камера и андроид ? Тоа барам сеа иам LG optimus 1 ама камерата му е за никаде
Јас денес си го земав Samsung Galaxy Ace s5830 И ќе кажам само едно : КОНЕЧНО ГО НАЈДОВ! Во ниедно вип го немаше телефончево мислам дека цело Скопје го превртев , освен во последниот вип центар што влегов и тоа случајно по грешка бил порачан овој и таман оп цуп за мене :geek: Од 6 саат до сега го гњавам,и супер ми е сега за сега,батеријата ќе видам. Ми рекоа дека биле издржливи па we'il see Иначе,macam видов дека истиот и ти го бараш баш денес. Го најде? Баш ме интересира,ако си го нашла и каде
Го имам од поодамна и многу сум задоволна.Екстра ми е.Ни многу мал,ни многу голем, плус ги задоволува сите мои потреби.Батеријата му е о.к., но тоа најмногу зависи од тоа колку го ,,малтретираш,,. Со здравје да си го служиш!
Јас имам таков и можам да ти кажам дека сум многу задоволна, освен што батеријата се празни брзо т.е трае само еден ден, па мора да го полниш од вечер, за другиот ден да ти биде цело време полн инаку си се зезнал. Брз е, има андроид, WiFi, во маркетот имаш многу апликации и програми за спуштање и инсталирање. Не знам друго што те интересира, единствена замерка му е што нема блиц, ама денски прави многу убави и чисти слики, а инаку се знае, ако сакаш вечерни слики ќе си земиш апарат. Друго што те интересира не знам.
Женски договорот треба да си го продолжам од вип, ама не знам какво телефонче да си земам? Сакам со андроид Камерата ми е важна, ама и не толку многу... Предлози?
Општи прашања Феминки како сте запознаени со квалитетот на Samsung Galaxy S3 (Dubai) ? Знам дека кинеските не ги бива ама за овие од Дубаи да не знаете нешто? Spoiler http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=676275
Доколку некоја има ваков телефон нека помага Дали телефонов има опција за да ставиш лозинка на слики, пораки Нов ми е, па ме страв да не чачнам нешто да не го расипам Аlcatel OT 602
Општи прашања Другар ми го има телефонов и предобар е. Јас сум просто заљубена во него (на телефонот мислам ) Брзина одлична, апликации премногу, батерија држи. Сликите ги вади подобро од телефон а и wi-fi преносот му е одличен. Е сега мене само големината не ми се свиѓа. Долг ми е некако многу, во џеп не го збира Ако тоа не ти е проблем, земај си го ич нема да ти е криво И да ќе заборавев, нема андроид, но не се осеќа многу тоа поради бројните апликации
Го има ли некоја од вас користено Sony Xperia J? Како сте задоволни од него; позитивни и негативни коментари?
Ете можеш овој што го препорачав на претходната страна, има 5мп камера, блиц а и Самсунг е добра фирма. Телефонот е samsung galaxy ace-s5830 . Spoiler
Јас знам дека едно девојче го земалo од вип истиов телефон. И ми рекоа дека скроз истиот бил само по друго име се водел. Ако дознаам ќе ти кажам macam.
Јас од пред месец и нешто, може и повеќе, губам сенс за време секогаш, имам нов мобилен, за прв пат смарт, ZTE Grand X IN. И да ви кажам, во споредба со многу други мобилни, е предобар. Има Intel inside, 1.6 процесор, значи брзината е неверојатна. Бои 16милиони, екран огромен, андроид најновиот 4.0. Не се фалам, овоа го пишам пошто само во Т мобиле се продава, и многу се двоумат дали да го купат, пошто е непозната марка за Македонскиот пазар, дури и продавачите во Т мобиле, бар кај мене у Неготино додека го зимав, па незнаеме да кажеме, може ќе испадне најдобар, може и не, поарно Сони земи си ми викат. Ама мене ми го препорачаа од друга држава познаници многу, исто и дечко ми и негов информатичар другар, па и јас ви препорачувам, пошто може да се земе доста ефтино со добар договор или со доплата, или продолжување на претплата. Значи не се двоумете ич, ќе биде тоа љубов на прв поглед! Еве го.
Само што си помислив дека го најдов идеалниот телефон ... мораше нешто да се случи. Иако има блиц, сликите излегуваат како магла да има. А без блиц СТАКЛО убави се сликите....а толку препекав за тој блиц. Се јавив во Т-Мобиле и ми рекоа дека сите се такви. Епа ако знаевте дека сите се такви што ќутите Ништо сега треба да си останам задоволна со таков како што е, и таа една мана да не ме нервира.
Почнува да ме нервира мојов телефот, екстра бавен, и бара да се калибрира секој ден, добога немам јас мобилен за калибрација само