Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Jас си земав ваков од ВИП на претплата, некогаш зеза мрежата а и телефонот ама ок е. ;)

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Еве ја мојата љубов, не можам ниту да ви опишам колку си го сакам телефонов и колку бев среќна кога си го купив. :inlove:

На Sexybaby86 и danichap им се допаѓа ова.
  3. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    нема врска со рестартирање дефинитивнио е микофон ако е под гаранција однеси го макар што не верувам ако не прифатат ке гои носис во мобилара да го сервисираат тие микрофони се 700 денари

4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Хмммм брачедми имаше ист ваков бел тачот одма му откажа еднаш беше под гаранција другиот пат плати за поправка и го продаде на крај,убав телефон на изглед ама квалитет искрено нула...

5. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Мајка ми имаше ваков розев, иако важи за човек што многу ги чува телефоните, значи смо у футрола стоеше само за повици и пораки го користеше и и цркна тачот и кога и го сменије после 3-4 дена и откажа тој делот во средина кај што се 2,5,8,0... Така да се е до квалитетот на телефонот. Исто и две другарки од клас го имаа и обавезно по еднаш-два пати им е менуван...

6. RainGirl92

RainGirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    53
    И јас имам ваков веќе четврта година го користам и немам никаков проблем.

7. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Колку не го користам мобилниот и не сум зависна од него во последнава година, кажува фактот што секогаш го заборавам некаде. Не ме интересираат нешто марки, порано беа поквалитетни сите, нити какви фунцкии има. Ми беше битно да може да си ставам музика за да слушам по пат и тоа го има. Можеби сум една од ретките што не сум заинтересирана ниту имам желба да купам мобилен со модерни каракеристики, да е на тач и да има вифи. Ми служи за да се јавам по потреба и колку помалку сум залепена за него, толку сум посреќна. И да, колку повеќе држи батерија ми е важно, зашто не го гледам често, па заборавам да го полнам :tmi:

На DeMelo му/ѝ се допаѓа ова.
  8. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Ист случај ко кравче.
    Тешко кој може да ме добие на мобилен.
    Најчесто го зафрлам негде го заборавам, а и кога ми е во близина е или на вибрации или исклучен.
    А и најчесто комуницарам со мм и моите па така да кога ке ми притреба ке се обидам да го најдам , ке завршам работа и после пак е негде зафрлен.
    НАвечер најчесто е до нас заради алармите ,но го исклучувам на аироплаејн моде да не не зрачи.
    Последниов ми е СониЕриксон х перија со доплата го зедовме кога ги продолжувавме договорите, има триста модернотии, но еве го по година дена се нешто послаб и послаб е, де тачот зафркава, де е бавен,де кочи.
    Од стандарните ,што беа пред неколку години поздрави нема.
    Мојот прв мобилен беше марка Триумф, татко ми ми го имаше донесено од некаде и бев мегу првите дечишта со телефон, абе радости, |( мајка ми знам кај и да одев на 5 минути ми се јавуваше.. :talk: :talk: :devil:
    А првиот телефон кој сама си го купив беше пред 5 години кога почнав прв пат да заработувам мои пари и бев кефови, ми беше прв телефон камера, мп3 плеер - СониЕриксон на лизганје од тие музичките, не се секавам на моделот, но знам имав еден куп песни и најубавите спомени со слики ми се запечатени во него, aли све што је лепо кратко трае и по 2-3 години цркна, но си ја чувам мемориската. :geek: :D

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Luciano

Luciano Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    223
    Да те прашам колку пари го купи? :?:
    Леле уште не се одлучив каков телефон да си купамм |( :D

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Да ти кажам искрено, не ми текнува колку доплатија моите точно. Од т-мобајл е, ама јас со години сум кај нив на претплата и имав прилично убави опции на тарифата на која сум, ако сакаш вечер кога ќе дојде мајка ми од работа ќе ја прашам па ќе ти пишам лп. :)

11. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Ако гарантниот лист не ти е истечен, телефон можеш да го однесиш на поправка и по втор пат.
    Пари нема да ти земат.
    Имаш мемориска картичка во него? Ако имаш тогаш тачот најверојатно не ти реагира оти си собрала вирус преку неа.

12. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    И танаан еве ми го другарчето кое го имам 3 ипол години и завчера ми падна и тоа убаво ми се истраска не како друг пат и му се распука екранот,си го однесов на сервис,ми го сменија тачот за 600 денари и пак си шибаме,срце ми е,не е нешто посебно ама таман ми е ,ваков некој ми требаше и си го имам :inlove: ..:

Teтинчо ми во Авганистан добил на покер зашто победил бел таблет :D
    Ѕверче чоече :hug:
    Нема да му го оставам да диши тоа таблетот,од секогаш сум сакала :D
    Неможам конкретно слика да најдам,ама бел е :inlove:

13. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Дали некој сака Самсунг Галакси 2 мини,нов неотпакуван? Татко ми му го зема на брат ми од Вип но не му се допаѓа,за цена од 6500 ден. ?

14. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    BUMP !

Телефонот уште се продава.

15. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    епа вака сакам да ве прашам колку сте задоволни од овој тел утре ке ми го поклонат вујко ми го добил со претплата безплатно ли нз како и јас дојдов до нов тел хахаха имав самсунг 1200 хахаха не се замарав мн мн за тел ама ајде коа е поклон добро ке ми дојде сакам да знам со батерија као е некој фалби жалби и секакви др дрнгулиии за тел :D мислам дека е сони експириа типо [​IMG]

На inanax2 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Телефонов во Оne е без доплата со новиве тарифи. Порадo би си зела број на претплата, за овие 5000 денари десет месеци ќе спијам на телефон :D Just saying, без лутење те молам ;) Не знам колку ќе успееш да го продадеш на форумов :)

17. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Ах,сонот мој. :inlove:

Прикачени фајлови:

18. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Знам, па така и го зедов.
    Ама без разлика, не сите сакаат договор на 24 месеци само за да добијат телефон за 0 ден.
    А колку ќе успеам, ќе успеам, не губам ништо ако пробам. Нормално, не го продавам само на форумов.

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Devojki, neli telefonive koga ke gi svrtis avtomatski se rotira ekranot. E mene sabajle dodeka bev na net mi se zarotira ekranot i neke da se vrati (ama samo za net) drugoto si e vo red. Aj help me ako znaete sto e problemot, tel e sony xperia U

20. WhiteAngell

WhiteAngell Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2012
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    2.315
    Мојата љубов од која неможам да се откажам. Сега веќе тера 3-та година и нема гајле и тачот работи и се а + ми има паднато во WC школка и ништо не му е :rofl:

Прикачени фајлови:

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.