јас сакам да ве прашам како да си инсталирам ли што треба да направам да имама чат на фб имам сони експириа типо ама малку сум заостаната во врска со новиве технологии хахахаха
Tipoto se vodi kako najevtin android telefon na pazarov, ama se na se za parite e top, btw jas ke go zemam vo mart za obnova
јас не прашав како се води и дали е ефтин ко е поклон и да еден денар и да е ливце од гранче треба да бидеш захвален
Нема потреба да инсталираш, веќе има чат. Најави се на фб, оди горе во левиот агол на тие три цртички што ги има, и барај надолу пишува разговор, или chat зависи на кој јазик ти е
Се извинувам за постовиве едно по друго, ама помина некое време и не можам да редактирам. Имам Sony Xperia Tipo, влегов во апликациите и не знам како, ама на екранот ми стои апликацијата за зачувување на енергијата и тоа три пати ми се ставила. Претходно ми ја немаше. Знае некој како да ја тргнам да не ми стои?
хаха сеа јас да ти помогнам фала ти на тебе ке притиснеш подолго време на иконката и ке ти се појави корпа за отпадоци кај што е менито и ке ја движиш до таму и ке се избрише јас целосно го отстранив дури и часовникот и си ја имам сликата на син ми ама нз зашто мора да ги сеќеш сликите пред да ги ставиш за позадина мн глупаво испагаат позз
Ти благодарам многу, најмногу Е сега, друго во горниот лев агол ми стојат ептен мали иконки, значи во мали коцкички ми пишува ф, м, она знакчето што е за штиклирано (како знакчето на најк) ако ме разбра Да не се некои програми што ми работат во позадина или? Или така стојат само?
појма немам хахаха кај мене има фб и едни таму х некој си се појавил со цртички околу него нз заш али мислам дека е тоа што последно имаш отворено тоа ке ти стои или па врска немам хахаха
Не знам дали прашањево е соодветно за во оваа тема но морам да прашам...дали од one/t-mobile/vip можат да наместат забрана да не можат да ти звонам со # Ве молам итно ми е...
ехехехе, сепак ти благодарам но тогаш си купив алцател ..тач..имам, но многу е добар телефонот од оnе поздрав.
Јас морам да се пофалам. Го барав телефончево со месеци! И конечно го купив пред некој ден!! Пресреќна сум, и презадоволна од негоо!! Батеријата ми држи цел ден, со оглед на 24/7 пуштен интернет,со промо пакетот..
Се јавив да разговарам со оператор...Ми кажа дека на постпејд има опција да се блокира да не ти звонат со # но на припејд не можат да направат ништо...Може само во полиција да се пријави,а тие што ќе направат не знам... :/
Е сега незнам,кај мене има една опција на телефонот да ги одбива сите со приватен број,значи кога тие ќе ти ѕвонат,тебе воопшто не ти јавува,и веднаш ги одбива,незнам дали бараш вакво нешто но,имам јас LG куки фреш има таква опција,и јас ја имам проверено,ги одбива сите повици веднаш.Кај мојиуваот телефон оваа опција се наоѓа во ,,подесување на повици,, и одбивајне па таму си избираш кој сакаш да ги одбива,избираш ,,Нема ID на повикување,, и толку.Се надевам ти помогнав.