Дали го препорачувате Сони Xperia U, ако го продолжам договорот со Т-Мобиле можам да одберам помеѓу овој и Сони Xperia J, што би ме советувале, не се разбирам многу, само пиксели на камера гледам јас
Искрено незнам како се вика, видов еднаш на еден телефон, другар ме замоли да проверам што не е во ред и испадна од апликацијата му се појавуваше тоа. Инаку процесорот ако е оптеретен, не меморија, нема веза тоа колку е полн. Ако не иди од таму каде што си го купила, може ќе ти помогнат. Или расчачкај што апликации имаш симнувано и избриши ги тие што не ти се познати. Ако се сетам нешто, ќе ти пишам
Совет за Nokia eseries E71 Ми треба совет.Најпрво би ве прашала некој дали има телефон Nokia eseries E71? Другарка ми има ист таков,но има проблеми со звукот поради слушалките.Сега кога ги оклучува слушалките,звукот не оди преку слушалките туку преку телефонот.Инаку и звукот на песните е многу помал.Ве молам дајте ми некој совет,како да и помогнам,да си го врати во старата состојба? Благодарам однапред
Јас имам Alcatel OT-995 и задоволна сум ништо не му фали, но во последно време и мене ми се случува ова. Знае некој чаре?
Сакам да си купам телефон и неможам да се одлучам, па ако можете да ми помогнете да изберам помеѓу: http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0 и http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0
овој Android OS по убаво изгледа,ама е и по јак,екранот е по голем,камерата е појака и имаш 3G и Wi-Fi,на другиот нокиата е по слаб,сепак ти си знаеш
Нокиа си е нокиа сепак мислам дека овој многу подобар ќе ти биде во однос на батеријата, а за подобар другиот.
И јас вака. Пред два-три месеци бев да си купам телефон, имаше доста добри модели со андроиди, оперативни системи у пи*ку си матер, а јас си земав едно бело, скромно створење што нема ништо освен виФи, мп3 и една смотана камера. Ама битно има тастатура. И си го засакав, и убав ми е, и не се каам што си го купив. Он ме сака, јас го сакам. Одлично функционираме.
Мојот иден телефон е Сони Хпериа, мислам за неколку дена. Меѓу Самсунг с2 и Самсунг с3 во самиот андроиден систем нема многу разлика, особено ако немаш некоја ИТ професија, па професионално да ти притреба за некои апликации, затоа немој да трошиш на с3, нема потреба.