Сакам да си земам од вип Vip Droid XL не е скап а има многу можности вака ми изгледа дека не е многу добар. Па да ве прашам добар ли е ? Еве и слики :
Јас имам iphone 4s од 32gb инаку го купив 700 евра кога излезе а цените сега можеби се паднати исто и маж ми го има 4s со 32g ,а за малиот му зедовме iphone 4 од 8gb za 400 eвра и мн сме сите задоволни до сега......зависи од колку GB земате iphone толку и е различна цената,помалце Gb помала цена...
Ај ве молам за помош од некој што се разбира малку повеќе со мобилни...ме интересира дали може украден лг т385 да се најде доколку се пријави во полиција?немам изгубено туку продаваат краден па мн ме интересира како одат овие работи во нашево државче,зошто има милиони вака телефони што се продаваат
Samsung Galaxy Note 2 e подобар од Samsung Galaxy S3 со милион посто гаранција ти тврдам. Пред некој период си се подновив со телефон и едно добри 2-3 месеца добро ги пратев телефоните, споредував и Note 2 е моментално меѓу најдобрите телефони (во топ 5 100%). Батали настрана популарноста на S3, јас ти зборам за перформанси, за процесор на телефон, значи overall технолошки Note 2 го растура S3. Разликата во цената на овие телефони е можеби 100 евра максимум, така што дефинитивно Note 2 си го купи ако имаш дилема. S3 е некаде 500 евра, а Note 2 околу 600 евра. Единствена маана на Nоте 2 е што е “огромен“ телефон, 5.5 инчи е па мисли му ја. Инаку јас си земав друг телефон иако Note 2 го меркав цел месец. Сепак се решив за “поевтин“ телефон од 20 000 денари. Не откривам кој телефон си купив, битно Android оперативен систем има и 8 мегапиксели камера. П.С. Ах бре ме побрка. Ако се мислиш помеѓу Samsung Galaxy Note и Samsung Galaxy S3, тогаш дефинитивно подобар е S3, ама помеѓу Note 2 и S3, дефинитивно Note 2.
Според мене телефонов е многу голем, гломазен... За опции може има, но колку ќе ти користат тоа незнам... Слушнав дека процесорот му е слаб и на игри и сл. ќе ти кочи и ќе биде спор. Уствари кога ќе видиш, колку пари - толку музика.
Можеш да ставиш, јас имам Аваст Антивирус. Може малце по спор ќе ти биде телефонот ( зависи каков имаш) пошто работи позадински антивирусот нон -стоп
Имам HTC Desire C и супер ми работеше,арно ама сабајлево ми се исклучи сам од себе(полна беше батеријата) и сега не сака да се вклучи...Ве молам помагајте!!! му ја извадив батеријата, му стаив друга, го стаив да се полни ама ништооо
Neznaev kade da go postavam prasanjeto,itno mi treba odgovor ako znae nekoj,dali od t mobile moze da se izvadi lista na povici koi barale ña mobilen,a ne koi sme gi barale? Sorry od mob sum. Fala
Мислиш тебе кои те барале, а ти не си ги барала? Мислам дека може, сигурно треба да платиш за таа услуга, ама најубаво појдиси и прашај си таму.
треба да купам мобилен телефон може некој да ми каже кој е најдобар?во смисла да има многу апликации,андроид,добра камера,интернет...
епа чим не е проблем посакај ајфон 4ка, 4с или 5ка(ако стоиш добро финансиски) Јас користам бел ајфон 4с 16гб и сум презадоволна година дена го имам веќе. ако не си љубител на ајфон, самсунг галакси С2, С3(малку е поголем). што се однесува до апликациите ти сама си спушташ кои сакаш во секој телефон има апликации но има милионии апликации од интернет кои сама ке си ги спушташ. што и да одбереш од ова горе нема промаршај. ајде кажи кога ке го купиш телефонот да ни се пофалиш
Општи прашања половен можеш да најдеш околу 250е и со тоа би требало барем 3месеци да ти следува гаранција, ти кажувам за телефон купен од мобилара меѓутоа премнг зачуван. од кој град си?