Мобилниот телефон е потреба. Факт. Сум сменила 7 телефони досега, од кои 6 беа Sony Ericsson и еве последниов Nokia. Сепак некако пак ме влече накај Sony.. Најсредено и наједноставно мени, а сепак прекрасно.
Овој го имам веќе 2-3 години И задоволна сум ,мн убави слики вади. Не сум многу приврзана за мобилниот , за разлика од сестра ми која буквално спие со него
Сакам еден како на Еммие од форумов,а инаку имам Нокиа...има блутут,камера..ама не е нешто посебно и нема многу меморија...
Сакам iPhone имам Nokia 5000. Симпатична ми е Nokiaва бела со лилаво слатка е, сепак iPhone си е iPhone ептен ми изгледа тренди дизајнот
Не знам зошто ама никогаш не сум се палела на убави телефони. Телефонот едноставно ми е само потреба. Абе какво телефонче си имам, никој нема такво Од времето на Тито ми е Абе ниту камера нема, ниту песни во него, ептен ми е социјалка Па и исподрцан ми е, нема од каде не паднал Ма не се замарам додека ме служи за јавување душата ќе му ја извадам од носење
Еве го мојот Поклон ми е за матурска од братучед ми и многу го сакам. Обичен, практичен, добри опции, супер е
лолипоп и јас имам како твојот ама веќе не го сакам,ми се расипа а иначе добар телефон. сега за сега сакам некоја нокиа на допир,некако ми е женска и ми се допаѓа па ке си купам таква
Мојот поранешен телефон беше Samsung S3650W Corby. За среќа, и го дадов на сестра ми дека тачот воопшто не беше добар..цело време се блокираше. Сега го чекам да ми стигне Sony Ericsson Spiro. Спојлер
Ама баш ич не сум зависна од телефонот, иако го носам насекаде, но тоа нормално, потреба е. Па некогаш се случува да го зафрлам некаде и да не можам со часови да го најдам Повеќе лугето можат да ме најдат на фб отколку на мобилен . Иначе не ме интересира ни камерата каква е, мемориската картичка и такви глупости, само музика што слушам чат - пат и тоа е. Битно ми е да можат да ми се јават и да се јавам и пораки да пуштам, отколку каква камера имал и др небитни работи ....... Имам сони ериксон иначе
Немам , да во дваесет и први век живеам без телефон , чудно нели Едноставно ми нема спас, каков и да допрам го упропастувам , а и по подолго време заклучив дека посреќно и похармонично живеам без мобилен.
Мој човек! 100 пати е подобро без мобилен. Кој ти треба можеш да го најдеш, кому му требаш ти, може да се потруди да те најде. Плус, нема да те замараат и да те будат на секое
Мојот телефон моментално.. И ќе си признаам, си сакам добри телефони, и неможам без мобилен никаде да идам.