Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Јас не ти го препорачувам, ЛГ воопшто како мобилен, не препорачувам.
    Јас бев луда по овој мобилен, на изглед е најдобар до сега шо имам видено, на рака како лежи и се, ама тачот за кратко време ќе се зафркне, Лг мобилните се познати по тоа, па подобро не ни ризикувај.
    Мене истото ми го кажаа во Т-мобиле, кога бев пред неколку месеци да купувам мобилен.
    Нешто слично на ова ми нудеа од новиве Sony, ХТЦ големите плочки и ZTE Grand X In.
    Sony ми е машки мобилен мене, претемен, не ми се допаќаше ич, па шо ако беше над 15 000.
    HTC се добри, ама ZTE е најдобар според мене :D
    Малку ти се распишував, него битното според мене и продавачите во Т-Мобиле, не го препорачуваат баш најногу(се разбира овоа го кажуваат на поблиски луѓе, инаку може некој да ти го испофали до Станбол).

На Katerinceee и zarah им се допаѓа ова.
  2. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Koга сме кај ајфоните, еве веќе повеќе од 6 месеци го користам, и неможам да се пожалам од функционален аспект.
    Јас не се разбирам ич од техника, ама знам дека има послаб процесор од Самсунс Глакси а работи побрзо од нив, лесен е за ракување, употреба, има маски прекрасни со супер цени.
    Али еден гооолем пропуст, морам да се пожалам и да искоментирам, што е со полњачот и слушалките луѓе тоа пластика невидено ефтина и неквалитетна, до сега 2 полњачи ми се скинаа, и слушалките не се поарно, и тоа не дека нешто сум ги уништувала, ама и при малку поише сила пукаат :x
    Нарачав сеа од Америка да ми донесат од оригнална продавница полњач и слушалки, ама ми рекоа да не се надевам, дека не се нешто поквалитетни од кинеските или од нашите во Дуна компјутери.
    Се освим тоа е супер немам замерка, ама полњачот посебно е страшно лош, и краток, малку посилно го потегнав и ми си се скина, и тоа оригиналниот што идеше со телефонот, вториот кинескиот поише издржа него оригиналниот.
    Ако некад на нешто треба да работат е на усовршивање на овие, да ги направат поцврсти.
    Незнам дали вас ви се десило, ама сите што ги знам што имаат ајфон на истово се жалат.

3. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    А што викате на овој? :)
    http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/htc/4458/desire-c#ad-image-0

Со црвена маска многу ми се свиѓа :$ Го молев тато да ми го земе и ми рече ке видиме(повеќе накај да хихихи :lol: ) има и андроид,5мп камера,вифи,и убав ми е мене на изглед. :)

4. chitaahgirl

chitaahgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    22
    Дали можете да ми кажете дали има маски за t-mobile move 2 ?

5. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.170
    Допаѓања:
    50.567
    Дали може да се користи мемориска картичка transcend micro sd 2kb за нокиа е71?

6. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Со сестра ми се утепавме од барање, но неможевме да најдеме па да си прашам јас овде..дали може на LG Optimus L3 да се стави лозинка на пораките?

7. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    јас ваков имам мобилен си купив пред 5-6 месеци и многу сум задоволнаа :)

8. popi

popi Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    63
    што мислите за sony tipo? јас не се разбирам многу во телефони. а гледам ново телефонче е, на изглед убаво а за перформанци ?

9. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    јас го имам супер е тел мн е добар ако го земеш немада погрешиш.позз

10. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    И јас го користам веќе неколку месеци. Нема да згрешиш ако си го земиш :)
    Имави убави перформанси, апликации ( од моб и можеш и да си симнеш ) батерија држи ( се случува и по 2-3дена да ми издржи а цело време сум на фб или играм некоја игра :$ )

11. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Дали некој има Самсунг галакси с3?
    Дали и вас ви се случува да ве бара некој а постојано да му се јавува секретарката со "претплатникот не е достапен..." Тоа е до телефонот или..?

12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    i phone 3 ката го капарив една година работен од мобилара ќе го земам :$ ако го има некој нека кажува колку е задоволен?4рката ми беше солена дури половен не ми се даваат толку пари доволен ми е и овај не лакомам јас :)

13. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.797
    Допаѓања:
    24.075
    ^^
    Ако е 3 GS, тогаш е во ред. Ама ако е само 3G, ќе бидеш многу ограничена зашто најновите апдејти за оперативниот систем iOS се од моделот 3 GS па нагоре.

14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Да 3GS е и со 16 GB јас во технологија искрено не се разбирам ама ми го фалеа дека бил многу квалитетен бел е какви се разликите ова она верувајтеми појма немам на изглед многу ми се допаѓа го купувам не планирано бидејќи мојт ми се расипа и не ми се исплаќа да го правам пак сега мислам дека подолго време ќе се служам :$

15. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.797
    Допаѓања:
    24.075

Мојот стар телефон ми беше 3 GS бел од 16 гига. Некаде лани ова време го имав. Супер ме служеше, само јас трапавата еднаш несакајќи го џитнав од тераса. :tmi: И ништо не му беше, дури и не беше исклучен. :D

Како и да е, задоволна ќе бидеш. Со здравје да те служи. :)

16. Trnche

Trnche Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    241

Ако не е непристојно, (се извинувам), дека и јас го сакам белиот ајфон 3GS, па ме интересира ценичка и мобилара...Можеш и преку порака ако нејќеш вака јавно. Се извинувам уште еднаш :)

17. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    И јас се мислам за истиов,ај ако може некој што го има користено да кажи како е што е?
    Јас поточно се мислам помеѓу Sony Xperia Tipo и овој? Ај ако може посебно за HTC да кажите :D

18. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
  19. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Значи вака, го имам вториот (самсунгот) и сум прилично задоволна освен :!: Кога е преоптоварен (а често ми се случува тоа) има навика да се исклучува.. Јас едноставно го уклучувам пак и е „растеретен„ и работи брзо како порано сега да ги споредам..

1. Алкателот има блиц додека мојот нема, а камерата им е иста.. (иста резолуција имаат) Иако мене ми пречи малце но поминува!
    2.Самсунгот има повеќе вградена меморија тоа верувај ми е МНОГУ важно ако симнуваш многу апликации ! Јас имам проблем со таа вградена меморија - малку ми е.
    3.Алкателот има за нијанса појака батерија!
    4.Самсунгот има понова верзија на андроид! (исто за нијанса)

Другото во основа им е исто! Јас секако би ти го препорачала самсунгот - има поголем екран!! Многу е лошо кога имаш смартфон со мал екран поред мене!! А и многу е практичен верувај ми!!
    Сега.. ти си одлучуваш но што и да избереш нема да ти прави голема разлика ;) Поздрав и информирај што си избрала и како си задоволна! :talk: :)
    Ќе пофторам - телефоните се скоро исти!!

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  20. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902

Фала многу на оддвоеното време , веќе го нарачав самсунгот исто поради поголемиот екран , утре го очекувам па ќе ви пишувам како сум задоволна. Важно поу можам да играм нелиии ? :wasntme: