Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    :^) Освен ако не планираш половен да земеш.Ма чекај што зборам јас , дали и таков ќе нјдеш.....

2. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Има за 1000 ама со месечна претплата 360 ден или 340 така нешто беше ама незнам точно важно има со претплата над 300 денари

3. Alice-Wonderland

Alice-Wonderland Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
  4. tweety123

tweety123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    29
  5. tami1

tami1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    48
    !! :nod:

Прикачени фајлови:

6. MateaSokolovska

MateaSokolovska Активен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Дали некој има искуство со купување на iPhone (Од Дубаи како што кажуваат оние што ги продаваат) од Бит Пазар?

7. unconditionaLove

unconditionaLove Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    9
    Што мислите за телефоните ZTE ? мене лично воопшто не ми е позната оваа марка, незнам колку би биле добри, а бендисав еден со многу добри спецификации и сега некако сум скептична само заради марката..
    Дали можеби има ваков некој од вас, и како е задоволен од него ?

http://www.geek.com/wp-content/uploads/ ... -phone.jpg

8. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Ич да не се мислиш околу ZTE, ако ти се допаѓа веднаш земај го! Причина? Мое лично искуство со ZTE, ете затоа. :D Пред 2 месеци си купив ZTE Grand X IN, го платив 15 000 во кеш и сега немам гајле го користам на кој оператор сакам, пошто мразам претплати и такви “ропски“ услови и обврзувања. Телефонот за таа цена е гром. Гледам многу се апат за дупето што не го земаа кога го имаше на залиха, now it's gone. :D
    За таа цена добив 1.60 GHz процесор, 1 GB RAM, 8MP камера со вграден блиц, втора камера за повик и што да ти кажувам друго, кога тука ги имаш сите спецификации...
    http://www.gsmarena.com/zte_grand_x_in-4962.php

Многу ги осудуваат некои работи затоа што не ги познаваат, а немаат појма дека всушност глупости зборат кога не пробале и не знаат. И јас имав препораки да не земам од ZTE, “земи си од Samsung марка се“ и такви сл. фрази но на крајот победи инстинктот во мене. :) Тоа што ZTE уште не се популарна марка како другите телефони, не значи дека нудат лош квалитет, напротив со добар квалитет и ниски цени сакаат да се пробијат на пазарот и успеваат во тоа.

И за крај, еве ти screenshot од мојот home screen на телефонот. Си ставив HTC look alike позадина затоа што стварно е cool. :lol: Уживај со ZTE и ич око да не ти трепнува. :D Еден од најдобите телефони во моментов со топ цена. Задоволен сум од сите аспекти од овој телефон, воедно и големи пофалби и feedback до ZTE како компанија. ;)

На DAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  9. cansuuuu

cansuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    111
    Сакам да си купам некое убаво телефонче ама отприлика до кај 7 000 ден.,сама си штедам :D Предлози..

10. cansuuuu

cansuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    111
  11. xoxo.Martina

xoxo.Martina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    198
    Девојки јас малце надвор од темава ама да си прашам дали при промена на тарифен модел се прави нов договор или се придржувам уште на првиот кој го направив ( пред една година ). Зашто ако се прави нов договор треба и мобилен да ми дадат. Благодарам одапред :)

12. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Девојки на мобилниве телефони има ли опција да може да се блокираат одредени телефонски броеви или такво нешто треба да побарам да ми активира мобилниот оператор?
    Ве молам за одговор, ако некој знае!

13. NoU-NoLove

NoU-NoLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2012
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    151

Има опција на мобилниот,кога бројот што сакаш да го блокираш,кога ке ти врти,одма му се одбива повикот.Само треба да ја најдеш опцијата,прочепкај по менито...

14. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Работата е што не знам каде да барам :$ Ми е страв да не направам некоја грешка, па сите повици да ги блокирам. :wasntme:

15. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.013
    Допаѓања:
    123.830
    Ми треба за поклон на сестра ми,ајде помагајте кој е подобар :)
    1.Samsung Galaxy Ace Plus
    2.Droid XL(Alcatel)
    3.ZTE Blade III

Изборот ми рече да падне на мене,а јас пуста од кај се разбирам од телефони :sweat:
    Напомена-да бил голем екранот,доста голем-а овие така ми личат :D

16. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.048
    Допаѓања:
    11.909
    ^ Eли, од сите овие јас би го избрала Самсунг.
    Од Алкател подалеку, не познавам човек што е задоволен од кој и да било модел, а овој ЗТЕ не знам каков е.
    Битно Самсунг се прилично јаки и издржливи телефони. Брат ми има Ace, нешто постар од овој што си го постирала, маста му ја вади и телефонот гајле нема.

На Hipica и eli25 им се допаѓа ова.
  17. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    ~ Бирај меѓу ЗТЕ и Самсунг. Јас имам ЗТЕ таблет и сум задоволна. Меѓу нив и нема некоја си голема разлика освен во дизајн.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Ја би ти препорачала Самсунг, ем има убаи опции ем уба дизајн. А и ZTE е добар, го има еден другар во школо и многу е задоволен, ама штом се работи за женско најубав е Самсунг :)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.013
    Допаѓања:
    123.830
    Девојки ви благодарам на помошта,овој Самсунгот имал помал екран а човек од мобилара ми рече никако Алкател и ZTE,ми препорача LG 5,ама мене ми е машки модел :?: така да најверојатно овој Zte ќе го земам,го видов елегантен е ,може да падне еден и за мене :$

20. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.683
    ZTE ти е закон еличке, ич не се мисли!

На PussyHunter и eli25 им се допаѓа ова.