Мојот ајфон 4 ми падна на плочки во една продавница и екранот прекина да ми работи, беше црн. Татко ми пошо поправа телефони ми го намести и телефонот сеуште одлично функционира. Меѓутоа забележав дека сите 1700 слики ми ги снема. Барав многу решенија по интернет да ги повратам, најдов само една програма која ги врака изгубените слики но се плаќа 20 долари. Ако некој на форумов знае како да ми помогне ве молам најмногу на целиот свет да ми помогнете. Многу ми значат тие слики и доколку постои решение, обавестете ме. Поздрав!
на шала на смеа јас денес си го добив бесплатно од вип на 480 ден претплата зте блејд 3 хихихих супер е тел и мн убава камера има се збркав од инфо.хихихи ми се исплати чекањето викендов без тел
ако не се лажам Инстаграм веднаш ти ги постира сликите (немам отворено, не сум толку модерна ), со оваа апликација си бираш дали сакаш ти да ги постираш или само на тел да си ги зачуваш
ај ако некој знае да ми каже како да исклучам на зте бле јд 3 тоа што е ко т9 мислам ко пишувам порака да не ми се појавуваат тие предлози за зборичиња бидејки ме збркаа и на нерви ми идат неможам ќорава порака да пишам
Ај јас пак да си прашам http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_985-4663.php има некој/а од вас ваков телефон?Задоволни сте?Планирам утре да земам ваков па затоа прашувам
Јас користам Sony Xperia Tipo, од кој сум задоволна, на почетокот многу повеќе, сега ми кочи, touch-от малку ми забушава, се надевам ќе има некој нов upgrade на софтверот, за да се оправи малце Иначе - се останато за телефонот си е сосема ок
Девојки утре планирам да земам телефон од вип на претплата. Е сеа ми рекоа лична карта и две платени сметки од струја. Јас планирам да земам баба ми, али сметките не биле на нејзино име , на дедо ми се , има нешто врска тоа ?? Секако им е за да потврдат местото на живеење , исто презиме носат со него,сопруга ова она..Тој не е во можност утре да се врати на пат е а мене ми се брза... Ако некој е информиран ке ме извести?
^ Мислам дека може, бидејќи наште телефони се на име на мајка ми, а платените сметки од струја се на име на татко ми.
Оф бе јас денес мојот го изгубив Samsung Galaxy Young беше и мн си го сакав и не можам да живеам без него, сега морам да чекам до понеделник за да ми го лоцираат, Wish me luck <3
Здраво! Не знаев каде да го поставам прашањево, ама мислам дека оваа е соодветната тема, ако не преместе го. Значи вака... Татко ми си уклучил на телефонот да може да му се отклучува со цртање облик. Арно ама го заборавил и пробал до максимум пати и сега ми бара имеил и пасворд?! Го напишав мојот, ама ништо... Ако накој/а знае што да направам го/ја молам да одговори!
Општи прашања Јас лично немам таков мобилен али сум слушнала од блиски дека за ништо не го бива мрежата ја губи многу често и цело време ќе бидеш недостапна.
Многу ми се свиѓа телефонов ама ај да видам дали има задоволни или незадоволни корисници Sony Xperia Tipo http://www.femina.mk/out/?id=40a0ad...foni/gsm-advisor/lg/794/optimus-l3#ad-image-0
јас го имав тел сеа го користи сопругот тел е супер нема никаква маана значи има и добра внатрешна меморија супер е нема да погрешош(јас го дадов на сопругот дека имав понуда од претплата за нов па си зедов др)
Феминки, знаете ли колку отприлика чини замена на скршен екран? Си го пукнав денес моето ново телефонче Samsung galaxy mini 2 Касно ми е да барам сега мобилари, утре ќе го средам, ама ако менувала некоја од вас скршен екран на тач телефон, да ми кажете колку отприлика чинело тоа? (тачот ми работи, само стаклото е скршено, ама ваљда тоа се се менува заедно ...)