Мојот телефон моментално Го имам веке можда повеке од 4 години, и не го давам,го обожавам и не го мењам Супер работи,едноставен за употреба,брз,убав,телефон со стил
без мобилен не можам да си го замислам животот, мада би сакала неколку дневен одмор без моб. иначе најуба марка ми е Алкател и Нокиа позз
Дали има некој мобилен тел LG GS 290 да користи и колку е задоволен од истиот? И ме интересира колку е голем/мал?
И овој тел го гледав...како си ти задоволна од него?И вака големина..? Здравје се мислам да сменам тел и некако LG би зела.
другарка ми го има тој телефон и многу е задоволна. не е многу голем, таман е и доста е елегантен, баш ко за женско
Порано спиев со телефонот под перница, со него одев во wc, едноставно не можев да си го замислам живото без телефон, но сега работите се изменија-сега ми служи само како будилник. Често седи дома , и затоа батеријата ми трае и по две недели. Инаку имам самсунг и сум презадоволна, или нокиа или самсуг друг тел не препорачувам
Значи големина, не е многу голем, таман си е, и + тенок е што мене највеќе ми се допаѓа кај него. Иначе задоволна сум, презадоволна. Само што ми здосади веќе "touch" а го имам помалку од 3 месеци
Дефинитивно без мобилен телефон не можам да живеам се ми е во него, од слики до песни постојано сум со слушалките, најмногу ги сакам Нокиа, а посебно си го сакам сегашниот мобилен
Го користев Нокиа 63 00 и сум презадоволна од него, ама брат ми мораше да ми го зејт... Сега го користам розевиов ама не го обожавам многу многу