Сега за сега одличен. Од изглед, до процесор ... Кој и да се реши да го земе нема да згреши. Наредно ми е во план Ај фон.
Срцки си земав вчера Alcatel One touch S'pop и неможам да наместам музика ( моја да ми звони ) што да праам има некој вакво искуство http://i-cdn.phonearena.com/images/arti ... h-SPop.jpg ваков. Сепак најдов
Девојки што викате за овој телефон? http://handy.mk/view_product.php?id=2138 Само што нема бел црн да земам што викат вие добар е вреди за парите или да си барам друг? Еве слика од црниот.
http://one.com.mk/mobilni_privatni/prod ... -xpop.html Девојки има некоја од вас ваков телефон...? Сакам да ми кажете нешто по детално за него како камерата,менито...од искуство,благодарам однапред
Сакам да ве прашам дали има голема разлика и која е помеѓу оригиналниот iphone 4s и тие што се направени во Дубаи, мислам дали се копиите добри, дали вие би купиле ? Ме интересира сакам да купам па ако знае некој нека ми објасни подетално
Хаха леле немогуче. Види копијата е ефтина форма на оргиналниот. Има слаб процесор, лош тач, освен иос има и андроид, нема Сири, брзо се расипуваат, имаат многу недостатоци и тачот брзо се расипува. Не ти се исплати да земеш дубајски. Ако не ти е само колку да земеш ајфон. Или земи оригинален или земи некој друг телефон за истите пари. Не сум сигурна ама мислам дека го има на www.gsmarena.com види спореди и ке видиш позз
Заборавив. Ако сакаш поефтин провери во ледиком. Ко нови се а и поевтини се. Јас лично никад не би земала. Го имав црниот 4ѕ сеа го имам белиот петка и презадоволна сум. Верувај ако имаш доста потреба од асален телефон нема да се разочараш
Гледам многу од вас изразиле желба да купат Алкател,но јас би препорачала да не ги фрлате џабе парите. Од секогаш имале најслаби телефони и ќе имаат. Дечко ми купи Алкател ОТ-995 отприлика пред Нова Година,се беше океј но како телефонов старее така се повеќе кочи и не отвара апликации т.е кога ги отвара кога не. Некогаш ни интернетот не го приклучува,па треба да го исклучиш телефонот,па пак да го приклучиш. А од Оне го испофалија. Андроидод е абдејтиран,но пак е исто. Затоа мој најдобронамерен совет,размислете пред да купите Алкател.
Јас мислам да не купуваш дека Дубајските се со слаб процесор,кочат брзо се расипуваат а гаранциите не се баш валидни,а Ајфонот веројатно знаеш се полни со сончева енергија а не со полнач,па може и да пукне како натенпирана мина А во продавница ти викаат се океј се е валидно и после ќе видиш џабе фрлени пари... Мој совет или купи си ОРИГИНАЛЕН ајфон или купи си некој добар телефон за тие пари
Јок нема веза за соларното полнење немој ќе се најде некоја будала ќе го лупне телефонот на сонце ке го заебе цел. За полнење на сонце се купуваат специјални полначи и со нив се полни. Самиот телефон ко телефон нема прочитајте малку по интернет не дремете бадијала
Јас мислам да не купуваш дека Дубајските се со слаб процесор,кочат брзо се расипуваат а гаранциите не се баш валидни,а Ајфонот веројатно знаеш се полни со сончева енергија а не со полнач,па може и да пукне како натенпирана мина А во продавница ти викаат се океј се е валидно и после ќе видиш џабе фрлени пари... Мој совет или купи си ОРИГИНАЛЕН ајфон или купи си некој добар телефон за тие пари [/quote] Јок нема веза за соларното полнење немој ќе се најде некоја будала ќе го лупне телефонот на сонце ке го заебе цел. За полнење на сонце се купуваат специјални полначи и со нив се полни. Самиот телефон ко телефон нема прочитајте малку по интернет не дремете бадијала [/quote] Мислам дека само Iphonot има
^ ајде еве ако има прати ми линк да прочитам. Баш просветли ме. Сериозна сум. Ова да го има а да не го знам нема шанси. Ако биле features тоа се само претпоставки и озборувања. Ништо точно. Ај да видам и ова чудо!?